Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Frame Sliders på en 2006 Kawasaki Ninja 636

Flere ettermarkedet produsenter, for eksempel Vortex Racing, motovation USA og Shogun Motorsports, tilbyr racing-style ramme glidere laget spesielt for din 2006 Kawasaki Ninja 636. Rammen glidere produsert av noen av disse produsentene montere direkte til din Ninjas motorfester å gi den høyeste grad av beskyttelse. Dessverre er Ninjas venstre motor mount skjult bak motorsykkelens venstre side kåpe, som må beskjæres for at rammen slider å utvide ut fra rammen. Mens tanken på å kutte i den dyre kåpen panelet ikke er tiltalende, gjør nødvendige endringer er ikke så vanskelig som det høres ut. Instruksjoner for installasjon av ShoGun settet er lik de for de andre. Du trenger:
bakre stativet
4 mm og 5 mm Allen fastnøkkel
6 mm Allen hodet socket
Stikknøkkel
Momentnøkkel
malerens tape
Marker penn
Rotary verktøyet
Cutting Bit
Vis flere instruksjoner
en

montere 636 på en bakre stativet for å holde den i vertikal stilling. La motorsykkelen kjølig i minst en time, hvis det har blitt ridd før du begynner dette prosjektet.
2

Fjern den nedre kåpe fra motorsykkelen. Skru ut festeboltene som fester Underkåpen til motorsykkelens ramme og siden fairings med en 4 mm unbrakonøkkel, trekk deretter kåpen ut fra motorsykkelen.
3

Skru festeboltene feste side-fairings til øvre kåpe med en 5 mm unbrakonøkkel, deretter skru boltene på bunnen av side fairings med en 4 mm unbrakonøkkel. Trekk fairings bort fra motorsykkelen og koble fra de Blinklys foran kontaktene fra motorsykkelens ledningsnett.
4

Løsne venstre motor mount bolt, plassert på en brakett over motoren og nær radiator, med en 6 mm Allen hodet socket og en pipenøkkel. Reach bak Motor brakett og hold bolten er lås mutteren på plass, så skru bolten helt med pipenøkkel. Sett mutteren til side for reinstallering.
5

Slip kortere erstatning motor mount bolt gjennom rammen til venstre skyveknapp, identifisert av lengre aluminiumsmellomlegg nederst på glideren. Plasser originalen motor mount låsemutter på plass bak Motor brakett, skruen bolten på plass med 6 mm Allen hodet socket og en pipenøkkel. Stram motor mount bolt til 33 fot-pounds med en momentnøkkel.
6

Hold høyre motor mount er lås mutteren og skru rett bolt med 6 mm Allen hodet socket og en pipenøkkel. Installer lengre erstatning motor mount bolt, motoren mount låsemutter og rammen glideren med kortere aluminiumsmellomlegg, ved hjelp av 6 mm Allen hodet socket. Stram motor mount bolt til 33 fot-pounds med momentnøkkel.
7

Place et lag av malerens tape på utsiden av venstre side kåpe panel, over den omtrentlige posisjonen til venstre ramme slider . Hold kåpen panel mot motorsykkel og markere de beste og nedre kant av rammen til venstre skyveknapp på båndet med en sprittusj.
8

Cut venstre side kåpe panel slik at den venstre rammen glideren til forlenge utover. Bruk et multiverktøy med en skjære litt å kutte en 1 tommers dyp halvsirkel mellom øvre og nedre merker på malerens tape.
9

Test passe på venstre side kåpe panel for å sikre at det er nok klaring for den venstre rammen glideren. Dersom rammen glideren kontakter kåpen panel, forstørre hullet litt med roterende verktøy til de to ikke røre.
10

Plug de fremre blinklys 'plugger i den motorsykkelen ledningsnett. Installere begge sider kåpe paneler, ved hjelp av 5 mm umbraconøkkel for å skru de øvre festeboltene på plass. Skru side kåpe paneler 'nedre skruene på plass med 4 mm unbrakonøkkel. Løft Underkåpen på plass og skru sine bolter på plass med 4 mm unbrakonøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110962.html

Previous:
Next:

motorsykler