Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en 1980 Kawasaki 750

Kawasakis KZ750 ble introdusert i 1976 med en 745 cc parallell twin-sylindret motor. I 1980 ble KZ750 tilgjengelig med en firesylindret motor i tillegg til det opprinnelige tvilling. Selv om det er noen forskjeller i de grunnleggende vedlikeholdsrutiner som kreves av enten motor, endrer motorsykkelens olje og oljefilter er jevnlig fortsatt en viktig prosess utføres hver 3000 miles. Neglisjere disse oljeskift for lenge, vil føre til at oljen for å bryte ned og skape overdreven friksjon i motoren, som et resultat, motorens indre deler slites til punktet for feil. Du trenger
Sockets, 10 - og 17-mm
Stikknøkkel
Phillip skrutrekker
bunnpanne
Drain plug knuse vaskemaskin
Shop håndkle
oljefilterdekselet tetting O-ring
oljefilter
trakt
SE klasse SAE 10W40 motorolje, 4 liter
Vis flere instruksjoner
en

Skru eikenøtt nøtter fra venstre foran foten peg sin monteringsbrakett med en 17-mm-kontakt og en pipenøkkel. Trekk braketten bort fra KZ750 er ramme for å få tilgang til tannhjulsdekselet på venstre side av motorens veivhuset. Skru av Shifter spaken sin klype bolt med en 10-mm-kontakten og deretter dra spaken utenfor shifter akselen. Skru den tannhjulsdekselet er bolter med en stjerneskrutrekker og trekk deretter dekselet bort fra motoren for å avsløre oljefilterdekselet. Dette trinnet gjelder bare for to-sylindrede KZ750 modeller.
2

Løft KZ750 på midten stå og starte sin motor. La motorsykkel på tomgang for maksimalt fem minutter og så stoppe motoren og la den avkjøles i ti minutter.
3

inn en bunnpannen under motoren. Skru veivhuset bunnpluggen med en 17-mm-kontakten, og tapp motor olje i din bunnpannen. To-sylindrede modeller plassere tappepluggen rett under midten av veivhuset, mens fire-sylindrede modeller plassere bunnpluggen på nedre venstre kant av veivhuset.
4

Rengjør pluggen med en handle håndkle og erstatte kobber knuse skive med en ny vaskemaskin. Skru pluggen inn i motoren for hånd, og stram den til 22 fot-pounds med en momentnøkkel.
5

Skru ut bolten fra sentrum av oljefilteret cover, plassert på venstre side av en to-sylindret motor eller på bunnen av en fire-sylindret motor veivhus, ved hjelp av en 14-mm tilslutning. Trekk dekselet bort fra motoren og tapp oljen som er igjen i oljepumpe inn din bunnpannen. Trekk den gamle oljefilter, olje filter bolten er våren og skive ut av motoren.
6

Kontroller oljefilterdekselet er tetting O-ring for sprekker eller rifter. Skift ut O-ringen hvis det er noen tegn på skade eller slitasje. Plasser et nytt oljefilter inn i motoren. Sett oljefilteret bolt gjennom sentrum av oljefilteret dekselet og skyv bolten er våren og skiven over enden av bolten. Reinstallere oljefilteret dekselet på motoren og stram oljefilterdekselet er bolt til 16 fot-pounds med en 14-mm-kontakt og en momentnøkkel.
7

Skru av oljepåfyllingslokket fra høyre side av motoren og sted en trakt inn i filler halsen. Hell opp til fire liter SE klasse SAE 10W40 motorolje inn i motoren og skru lokket på plass.
8

Sett tannhjulet og stram sine bolter med Phillips skrutrekker. Sett girspaken spaken over Shifter akselen og trekk i spaken sin klype bolt med 10-mm-kontakten. Trykk på venstre foran foten pinne braketten over rammens monteringsskruene. Skru eikenøtt nøtter på plass over braketten med 17-mm-kontakten. Dette trinnet gjelder bare for to-sylindrede KZ750 modeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110972.html

Previous:
Next:

motorsykler