Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Typer Road Bikes

Hvis du klør etter å komme seg ut på veien for noen motorisert, to hjul moro, det finnes flere forskjellige typer motorsykler å velge mellom, inkludert kryssere, sport sykler og touring sykler. Å velge den rette for deg avhenger av hvilken type ridning du liker å gjøre. Cruisers
p Hvis du liker rolig ridning rundt i byen eller langs landeveier, kan en cruiser være sykkelen for deg. Med et lavt sete og feide-back styret, utviklet denne type motorsykkel dels fra egne sykler av 1960 og 1970. Harley-Davidson er kanskje den mest kjente merkevare av kryssere, men de fleste andre produsenter har også hoppet på denne to-hjul bandwagon.
Sport Bikes
p Hvis du føler behovet for fart, kan en sport sykkel passer deg best. Denne type motorsykkel utviklet seg fra veien syklistene, og faktisk mange av disse maskinene ville føle seg hjemme på banen med kun mindre modifikasjoner. Styret er lave og sittestilling trangt, men hvis du elsker carving gjennom fjellveier eller bare racing fra trafiklyset til trafiklyset, er en sport sykkel et godt valg.
Standard

Standard motorsykler er gjør-det-alle maskiner som har en kjørestilling som er mindre trangt enn en sport sykkel-tallet, men ikke så avslappet som en cruiser-tallet. For ryttere som pendler og ri for moro, både rundt i byen og på svingete veier, er en standard motorsykkel et godt valg, spesielt for en første motorsykkel.
Andre modeller

Langtransport ryttere velger ofte touring sykler for sine komfortable ergonomi, bagasje systemer og andre fasiliteter. Sport-tourer er komfortabel nok for en lang tur, men likevel morsomt å ri når veien svinger svingete. Supermoto maskiner ser ut som skitt sykler, men har gatedekk og er street-legal. Dual sport maskiner er bygget for å tilbringe en del av sin tid i skitt og delvis på fortauet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110971.html

Previous:
Next:

motorsykler