Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Reset Tjenesten Wrench på Polaris Sportsman 500

ATV eiere har en tendens til å glemme når deres maskiner må vedlikeholdes, et faktum som ikke har rømt Polaris 'ingeniører. For å bøte på dette, Polaris Sportsman 500 ATV vise en skiftenøkkel-formet tjeneste påminnelse ikonet etter en forhåndsdesignerte intervall på kontinuerlig bruk. Ikonet, men vil ikke gå bort etter at ATV har fått sin rette vedlikehold, med mindre tekniker eller eieren personlig nullstiller den. Ingen spesielle verktøy eller utstyr er nødvendig for å nullstille tjenesten fastnøkkel, noe som gjør den til en av de enkleste delene av å opprettholde Polaris ATV. Du trenger
Startnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sett tenningsnøkkelen i ATV tenningslåsen. Vri nøkkelen til "On" posisjon, og deretter tilbake til "Av-posisjon." Vent i 10 sekunder.
2

Lås ATV parkeringsbremsen og skifte til "nøytral".
3

Trykk og hold "Mode /Reverse" overstyre knappen på venstre styret. Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon. ATV speedometer displayet vil inngå en diagnostisk modus på dette tidspunktet.
4

Trykk på "Mode"-knappen på venstre styret gjentatte ganger for å veksle mellom skjermens diagnostikk menyer. Stopp på "Tjenesten Intervall"-skjermen.
5

Trykk og hold "Mode"-knappen til tjenesten skrunøkkelikonet begynner å blinke. Slipp "Mode"-knappen og vente på at tjenesten skrunøkkelikonet slutter å blinke.
6

Vri tenningsnøkkelen til "Off" posisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107544.html

Previous:
Next:

motorsykler