Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

2006 Harley Road konge Engine Feilsøking

Mange Harley Davidson Road konge eiere liker å bli kjent med sine sykler og hvordan de opererer. Når det er et problem med motoren, de er engstelig for å feilsøke og lære hvordan du kan fikse det selv. Denne sjekklisten kan bidra til å løse noen mulige driftsproblemer, og løse dem vil bidra til å holde sykkelen i god kjører tilstand. Mer enn ett element kan være årsaken til problemet, så sjekk alle områder. Hvis ting blir for komplisert, sørg for å snakke med mekaniker. Du trenger
Stålbørste
Wrench
5/8-inch Plugghetter
Vis mer Instruksjoner
Motor går ikke rundt
1 < p> Vri tenningsbryteren til "på".
2

Inspiser batterikablene kontakter og terminaler for å være sikker på at de er festet korrekt. Rengjør kablene og terminaler med en stålbørste hvis de ser korrodert eller skitten.
3

Kontroller at motorsykkelen ikke er i gir og clutch er ikke trukket inn Klem clutch spaken mot styret.
4

Se på motoren stop bryter og sørg for at den er i "på"-posisjon.
motoren dreier men vil ikke starte

5

Sjekk gasstanken å sørge for at den har drivstoff.
6

Kontroller sikringene. Hvis en av sikringene har gått, vil dette hindre motoren i å snu seg.
7

Sjekk batteripolene for å være sikker på at de ikke er ødelagt eller løs. Batteriet toppen må være ren og tørr. Inspisere skruer, klemmer og kabler for korrosjon. Rengjør om nødvendig.
8

Kontroller tennpluggen kablene å være sikker på at de ikke er løse eller sprukne og shorting ut motoren. Hvis kablene er slitte eller sprukket, må de skiftes ut.
Motoren starter tungt
9

Sjekk vekten av motoren din olje mot brukerhåndboken. Pass på å basere det på inneværende sesong. Hvis det er vinter, kan oljen bli for tung.
10

Kontroller tennpluggen kabler for å være sikker på at de ikke er løs eller i dårlig stand. Hvis kablene er slitte eller sprukket, må de skiftes ut.
11

Se på kabelforbindelsene på batteripolene for å se om det er en løs ledning eller dårlig kontakt.

12

Fjern tennpluggene med en 5/8-inch Plugghetter og undersøke dem. En sotet, indikerer svart innskudd at motoren har blitt tomgang for lenge. Hvis innskuddet på pluggen er våt og svart, er pluggen felt av olje. Begge disse vil føre til at motoren fungerer som den skal.
Motoren overopphetes
13

Sjekk oljen for å se om det er en tilstrekkelig forsyning. Start motoren og la den gå til oljen og motoren er varm før du sjekker.
14

Test for å se om oljen returnerer til pan hvis det er nok olje. Oljen kan ikke bli sirkulert skikkelig. Etter å ha sjekket nivåene, vent i tre minutter før oljen renne ned i pannen. Hvis oljen ikke går tilbake til kjelen, slå av motoren til du finner problemet.
15

Slå av motorsykkelen hvis du har blitt tomgang over lengre tid. Dette vil føre til at motoren overopphetes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110412.html

Previous:
Next:

motorsykler