Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Vanlige Torque Ventiler for en Harley Davidson

Harley-Davidson har laget motorsykler siden 1903. Det har vært mange store designendringer av alt fra motorer, hjuloppheng, rammer og bærende design. Det er veldig vanskelig å bryte den til vanlige dreiemomentverdier. Dessuten trenger du ikke ønsker å anslå dreiemoment verdi på en kritisk feste for eksempel en head-bolt eller aksel. Det er imidlertid tekniske retningslinjer som korresponderer til bestemte festemidler. Generelle dreiemoment tekniske spesifikasjoner kan refereres for alle Harley-Davidson lås, for de første modellene i 1903 til den nyeste V-Rod. Når du er i tvil, ikke stram

Et ord av forsiktighet: det kan virke som en god idé å feile på siden av over-stramme en viktig lås hvis du ikke er sikker på momentet verdi. Det er det ikke. Overstramming kan skape den samme sannsynligheten for svikt som under-innstramming. Bare med under-innstramming du kan ha noen advarsel i form av vibrasjoner eller støy, med over-innstramming, hvis bolten mislykkes, vil det bare knipse
Baseline dreiemoment spesifikasjoner:. Størrelser og tråder

Du trenger ikke fabrikken dreiemoment spesifikasjoner for å jobbe på en motorsykkel. Du trenger å vite diameteren på bolten og hvor mange tråder per tomme det har. Deretter trenger du en spesifikasjoner matrise for at bolten.

Belagt bolter

Baseline dreiemoment spesifikasjonene er for ikke-smurte bolter uten platekledning. Hvis du bruker forkrommede bolter, er det dreiemomentet verdien den samme for en ikke-smurt, ikke-belagt bolt. For en sink-belagt bolt, er dreiemomentverdi 15 prosent mindre enn grunnverdier. For en kadmium-belagt bolt, er dreiemomentverdi 25 prosent mindre enn grunnlinjen verdi.
Smurt Bolts
p Som med noen belagt bolter, smurte bolter krever mindre dreiemoment . Både smøring og platekledning kan gjøre bindende flater jevnere, slik at mindre dreiemoment brukes til å overvinne friksjon og for å feste bolt til en gitt mengde press. Hvis en bolt er smurt med olje eller montering smøring, bør dreiemomentet reduseres med 15 til 25 prosent. Teflon eller Molybden tørr film krever 50 prosent mindre moment, som gjør Cetylalkohol.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110559.html

Previous:
Next:

motorsykler