Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Rivet Chain Koble Lenker

Skifte en slitt kjede riktig sørger for sikkerheten din når du kjører en motorsykkel. En slitt kjede vil ikke holde spenningen, og slakk i kjeden kan få den til å løsne drivhjulet overføre kraften fra motoren til sykkelens bakhjul. Dette kan føre til tap av kontroll og en krasj. En riktig installert klinke kjeden linken vil ha styrke og størrelse kreves for å holde kjedet stramt mens ikke bindende i motorsykkelens tannhjulet. Du trenger
Master lenke kit
Chain medrivende verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Åpne samleledd kit. Skyv en O-ring på hver innlegg av master link. Skyv O-ringene stramme til baksiden av koblingen. Dekk til O-ringene med medfølgende smøremiddel.
2

Juster smurt kjedelåsen med de to hullene i hver ende av den installerte kjeden. Skyv akslene av master kobling gjennom kjeden hullene. Push en O-ring på den delen av hver aksel utskytende forbi den fremre kanten av kjeden. Påfør ekstra smøremiddel på den nylig installerte O-ringer.
3

Skyv koblingen plate på akslene, som dekker O-ringene.
4

Juster en chain medrivende verktøyet over en lenke akselen. Stram medrivende verktøy til du ser enden av skaftet forvrenge å danne en sopp hodet. Løsne medrivende verktøyet. Flytt medrivende verktøyet til den andre linken akselen og gjenta prosessen for å sikre klinket kjedelåsen til kjeden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110558.html

Previous:
Next:

motorsykler