Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Drain en Yamaha ATV Forgasser

Alle forgassere brukes på Yamahas linje med all-terreng kjøretøy er berørt av den langsomme nedbrytningen av bensin under lagring, resulterer som i en goo-lignende stoff som vil tette forgasseren er drivstoff jets og passasjer. Tømming av forgasseren før en lengre lagringstid vil forhindre dette vanskelig situasjon oppstår. Mens mange av de mindre Yamaha ATV modellene gir ubegrenset tilgang til forgasseren, de fleste større nytte og sport modeller skjule forgasseren bak fremre støtfanger. Dreneringsprosedyren er lik, men må den fremre støtfanger og eventuelle medfølgende karosserikomponenter fjernes fra de større modeller. Du trenger
Pipenøkkel og stikkontakter
Tenger
Phillips skrutrekker
Fastnøkkel sett
Gass kan
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner

en

Fjern setet fra ATV ved å bruke setet utløserspaken eller ved unbolting det fra rammen ved hjelp av en pipenøkkel.
2

Fjern front carrier rack og pensel vakt, eller grille panel på sport modeller, ved hjelp av en pipenøkkel.
3

Skru av bensinlokket for hånd, og deretter fjerne framskjerm fra ATV ved å bruke en pipenøkkel. Forgasseren skal nå være lett tilgjengelig innen ATV rammen.
4

Vri bensinkranen, som ligger under venstre side av gasskappe, til "Off" posisjon. Trekk bensinslangen av drivstoff ventil utløp ved hjelp av en tang hvis du har tenkt å fjerne forgasseren fra ATV.
5

Fjern strupeventil dekselet, som ligger på siden av forgasseren, ved hjelp av en stjerneskrutrekker. Trekk gassvaieren ender ut av strupeventil. Fjern chokevaieren fra forgasseren ved hjelp av en fastnøkkel, hvis det er aktuelt. Løsne klemmene som fester forgasseren til motoren og luften boksen ved hjelp av en stjerneskrutrekker. Trekk forgasseren ut av motoren ved hånd. Hopp over dette trinnet hvis du ikke har tenkt å fjerne forgasseren.
6

Plasser flottørkammer avløpsslangen, ligger helt i bunnen av forgasseren, inn i en gass kan. Løsne skruen avløpet på den siden av flottørkammeret ved hjelp av en flat skrutrekker for å drenere til forgasseren. Skru den skruen etter at forgasseren har tømt.
7

Skyv forgasseren inn i motoren og trekk luften boksen duct over forgasserinntaket. Reinstallere chokekabelen, gassvaier og strupeventil dekselet på forgasseren. Trekk til forgasser klemmer ved hjelp av en stjerneskrutrekker. Hopp over dette trinnet hvis forgasseren ikke ble fjernet.
8

Skyv flottørkammer avløpsslangen inn i gapet mellom bakkant av motoren og svingarmen. Skyv drivstoff slangen på drivstoff ventilutløpet.
9

Sett forskjerm, front carrier rack, pensel vakt eller grille på ATV. Skru bensinlokket på plass og sett setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111699.html

Previous:
Next:

motorsykler