Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Instruksjoner for frontruten erstatning på en Yamaha FJR1300

The FJR1300 er en sport-touring motorsykkel produsert av Yamaha, noe som gir et moderne, sportslig alternativ enn de mer klassisk stil cruiser-lignende touring motorsykler. Den FJR spenner over to forskjellige modell generasjoner, med den første generasjonen som strekker seg over 2001-2005, og den andre generasjonen begynnelsen produksjon i 2006. Bortsett fra styling endringer, fikk den nyere generasjon en elektronisk justerbar vindskjerm kontrollert av et styre montert bryteren. Mange FJR1300 eiere erstatte aksjen frontruten med høyere, mer aerodynamiske ettermarkedet frontruter å redusere windblast og buffeting mens du reiser i hastigheter på eller over 70 miles per time. Skifte enten generasjons frontruten er en ganske enkel oppgave som krever bare noen få verktøy. Du trenger:
unbrakonøkkel 4 mm
frontruten godt nøtter
plast-safe spray polish
mikrofiberklut
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
frontruten erstatning: 2001-2005 Modeller
en

Skru alle sju bolter fra den ytre frontruten Bracke med en 4 mm unbrakonøkkel. Løft den ytre braketten opp og av frontruten.
2

Ta tak i sidene på frontruten og løft det av nedre frontrute opphold.
3

Push syv nye frontruten vel nøtter i den nye frontruten monteringshull. Ligge frontruten på nedre frontruten opphold, plassere den nederste delen av brønnen nøtter i de tilsvarende hullene i frontruten opphold.
4

Rengjør ytre frontruten dekselet med en plast-safe spray polish og en mikrofiberklut. Ligger de ytre frontruten dekselet på frontruten. Juster dekselet monteringshull med frontruten godt nøtter. Skru frontruten festeboltene på plass
frontruten erstatning:. 2006 og nyere
5

Slå motorsykkelens tenningsbryteren til "On" posisjon. Flytt frontruten til sitt laveste posisjon ved hjelp av justering bryter på venstre styret. Slå av tenningslåsen.
6

Skru de to boltene som fester den ytre frontruten dekke til frontruten, som ligger direkte under den V-formede delen av frontruten som vender mot forsiden av motorsykkel, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel.
7

Ta tak i ytre frontruten og trekk den av frontruten.
8

Skru alle sju bolter fra frontruten, som ligger under ytre trekkets festepunkt, med en Phillips-skrutrekker. Løft frontruten av nedre frontrute opphold.
9

Plasser den nye frontruten på den nedre frontruten opphold. Skru festeboltene inn i frontruten og den nedre frontrute bo godt nøtter.
10

Place det ytre dekselet over frontruten og trykk ned til den klikker på plass. Skru dekselet er bolter på plass under V-formede delen av frontruten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111698.html

Previous:
Next:

motorsykler