Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan rense en Kawasaki 220 Bayou Forgasser

The Bayou 220 var en nytte-stil all-terrain vehicle produsert av Kawasaki mellom 1988 og 2002, da den ble erstattet av Bayou 250. The Bayou er 215 cc ensylindret motor ble matet av en runde slide-stil forgasser, som støttet seg på gassvaieren å fysisk løfte eller senke gassen lysbilde. I løpet av Bayou levetid, kan dens drivstofftilførselen være forurenset av skitt eller rusk, som til slutt vil tette forgasseren er drivstoff jets. For effektivt å fjerne tresko, må forgasseren fjernes og demonteres før den ble dyppet i en rensevæske. Du trenger:
12 mm socket
4 mm unbrakonøkkel
10 socket
Tenger
Gass kan
10 mm fastnøkkel
Phillips skrutrekker
10 mm socket
Punch
Flat skrutrekker
Container
Forgasser rengjøringsmiddel
Vann
Trykkluft
Vernehansker
Vernebriller
Vis flere instruksjoner

en

Park din Bayou 220 på et nivå arbeidsområde og sett på parkeringsbremsen. La motoren avkjøles i minst 30 minutter.
2

Trekk setet utløserspaken og fjerne setet fra Bayou. Unbolt foran pensel vakt og transportør rack, ved hjelp av en 12 mm pipe og en pipenøkkel. Skru av gasskappe, og deretter fjerne den fremre og bakre tank cover, med en stjerneskrutrekker eller en 4 mm unbrakonøkkel. Fjern skruene feste foran fendere til benplassen paneler, med en stjerneskrutrekker. Fjern front fender, ved hjelp av en 10 mm-kontakten.
3

Skru gasskappe på drivstofftanken. Skru drivstofftanken bolter i to på forsiden av tanken, og en på baksiden, ved hjelp av en 10 mm tilslutning. Slå drivstofftanken petcock spaken, som ligger under venstre side av tanken, til posisjonen. Løft bensintanken ut av rammen og trekk bensinslangen ut av petcock uttaket med en tang.
4

Løsne klemmene som fester forgasseren til luft boksen kanal og motoren inntaket holder, ved hjelp en stjerneskrutrekker. Skyv luften boksen duct ut av forgasseren, og skyv forgasseren til siden og ut av inntaket holderen. Løft forgasseren opp og ut av ATV rammen.
5

Skru av forgasseren topplokket for hånd, og trekk hetten, gassvaier og gass gli ut av forgasseren boliger. Legg ledningen og alle tilkoblede deler over på siden av ATV ramme for nå.
6

Løsne tappeskruen i bunnen av forgasseren er flottørkammeret, med en flat skrutrekker. Drenere eventuelle gjenværende drivstoffet i en gass kan, så skru den skruen. Trekk bensinslangen ut av drivstoffet innløpet på venstre side av forgasseren. Skru av choke stempelet fra toppen av forgasseren, ved hjelp av en 10 mm fastnøkkel.
7

Vend forgasseren og ta ut flottørkammer og pakning, med en stjerneskrutrekker. Fjern flottøren fra tårnene på bunnen av forgasseren ved hjelp av en dor. Løft flottørventilen fra messing ventil sete mellom float tårnene. Skru ventilsetet, ved hjelp av en 10 mm tilslutning. Skru ut de viktigste og pilot jets, med en flat skrutrekker.
8

Skru piloten luft skruen under forgasseren stikkontakt i nærheten av flottørkammer anleggsflaten, med en flat skrutrekker. Telle antall svinger som kreves for å skru piloten luft skruen for senere installasjon.
9

Skyv gassen gli opp og mot topplokket og slip gassvaieren slutten av fangsten kuttet i bunnen av gassen lysbilde. Skyv jet nål opp og ut av gassen lysbilde.
10

Plasser forgasseren, dyser, flottørkammer, jet nål, drivstoff ventil og sete, gass slide, pilot luft skruen og flyte inn i en beholder fylt med en forgasser rengjøringsmiddel. La virke en stund i minimum 30 minutter, deretter stige grundig med varmt vann.
11

Blow tørke alle de rengjorte delene med trykkluft. Blåse luft direkte gjennom forgasseren er luft og drivstoff passasjer, samt pilot og viktigste jet åpninger. Installere flottørkammer.
12

Sett ventilsetet, drivstoff ventil, float, og piloten og viktigste jetfly inn i forgasseren. Skru pilot air skrue og fjær på plass, sette skruen på samme mengde svinger som kreves for å fjerne det. Skyv drivstoff slangen på forgasseren drivstoff innløpet.
13

Skyv jet nålen inn i hullet i bunnen av gassen lysbilde. Slip gassvaieren enden inn i lysbildet fangst. Skyv gassen gli inn i forgasseren, deretter skru topplokket på plass for hånd. Skru choke stempelet på plass på toppen av forgasseren.
14

Skyv forgasseren uttaket inn i motoren inntak holderen, og skyv luften boksen duct på forgasserinntaket. Stram begge klemmene for å feste forgasseren.
15

Sett drivstofftanken på ATV. Skyv drivstoff slangen på petcock uttaket. Skru av gasskappe, og deretter setter den fremre støtfanger og begge drivstofftanken dekker. Skru av bensinlokket på plass. Installere setet på ATV. Sett frontdekselet pensel vakt og transportøren stativet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111638.html

Previous:
Next:

motorsykler