Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Dekk jeg en Chopper Seat?

De fleste av setene tilgjengelig for en tilpasset chopper motorsykkel er litt mer enn en bart metall sete pan, krever chopper byggmester til å fylle og dekke setet selv. Et bredt utvalg av materialer kan anvendes for å puten setebunnen, slik som åpen-celle skum-og støt-absorberende gel, men sjøvannsbestandig vinyl fortsatt den mest populære valg på grunn av sin enkelhet i bruk og lave kostnader. Dekker setet med vinyl er ganske enkel, men regner med å bruke minst en time for å dekke setet riktig. Dette er hva du trenger selg Electric drill
1/8-tommers borekronen
Metal sete pan
Seat skum
Kontakt limspray selg Electric vinkelsliper
1 yard Marine- grade vinyl selg Electric tørketrommel
Pin
Rivet pistol
1/8-tommers nagler
Saks
Vis flere instruksjoner
en

Drill hull langs sete pan omkrets med en elektrisk drill og en 1/8 "borekrone. Space hullene en tomme vekk fra kanten av setet pan og minst 1 cm fra hverandre.
2

Pad setet pan med skum padding av ditt valg. Lay skummet over setet pan og klippe det til å forme med en stor taggete kniv. Forme skum som nødvendig med en elektrisk vinkelsliper. Fjern skummet fra setet pan. Spray Toppen av setebunnen og bunnen av skum med kontaktlim. La limet tack opp i minst to minutter. Plasser skum på setebunnen og trykke ned på den fast i 30 sekunder for å sette opp limet. La limet herde i minst to timer.
3

Spray toppen av setets skumgummi med kontaktlim. La limet tack opp i minst to minutter. Plasser vinyl ark i en elektrisk tørketrommel. Sett tørketrommelen på sitt laveste innstillingen og la den gå i minst fem minutter å varme vinyl.
4

Lay varmet vinyl over setet. Trekk vinyl tett rundt sete pan. Trekk en del av vinyl over en av setet Pans hull. Poke et lite hull gjennom vinyl med pin. Sett inn en 1/8-tommers nagle gjennom vinyl og inn setet pan hole. Fest klinke og vinyl til setet pannen med en nagle pistol. Trekk vinyl ark tett mot setet og gjenta, sikring av vinyl med nagler som du arbeider rundt setet pan.
5

Klipp av overskytende vinyl fra sete pan med saks.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107437.html

Previous:
Next:

motorsykler