Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en ny bakre dekk på en 2005 Harley Ultra

Harley-Davidson Ultra Classic er en sann touring motorsykkel. Med en rekke fasiliteter for å øke rytterens komfort over lange strekninger av asfalt, kan en Ultra Classic gjøre kort prosess av en biltur. Med miles tar en toll på motorsykkelens bakhjul, fortsetter turen vil kreve eventuell utskifting av gummi. Med de riktige verktøyene, kan det bestemmes DIYer takle utfordringen lett fra komfort i hjemmet. Men hvis du mangler de riktige verktøyene, kan du kontakte din lokale Harley-Davidson forhandler til å gjøre jobben for deg. Du trenger:
36 mm socket
Breaker bar
Motorsykkel heis eller stå
Treblokker
strikk ledningen
ventil kjerne verktøy
Rim beskyttere
Tire strykejern
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de saltasker fra motorsykkelen. Åpne salveskene og finn rask frisetting festene på innsiden av saddlebag. Vri låsen mot klokken en kvart omdreining og trekk saddlebag bort fra rammen. Gjenta for motsatt saddlebag.
2

Løsne bakakselen låse mutteren med en 36 mm pipe og en breaker bar. Løft bakhjulet ut av bakken ved hjelp av en motorsykkel stativ eller heis. Fjern bakakselen låsemutteren og dra hjulet justering cam og skive ut av bakakselen. Trekk bakakselen ut fra høyre side av svingearmen. Hold den bakre bremsekalippernes på plass og senke hjulet til bakken. Rull hjulet unna, og plassere den på et par treklosser, vendt mot bremse rotoren oppover. Fest bakre bremsekalippernes til rammen med en strikk ledningen.
3

Fjern hjulet ventilen stammen med kjernen fjerning verktøy og luften ut av dekkene. Skyv dekket bort fra hjulet overleppe. Sett et par rim beskyttere mellom hjulets overleppen og dekk, plassere dem i ti og to stillinger. Hekt den buede enden av et dekk jern mellom hver rim beskytter og dekket. Trykk på dekk strykejern mot midten av hjulet til å strekke dekket over rattet.
4

Opprettholde trykket på ti dekk jern og slipper to dekk jern. Flytt dekk jern og rim protector inn i fire posisjon og trykk nedover for å strekke dekket over rattet. Gjenta til hele leppen av dekket er fjernet fra hjulet.
5

Slip et rim protector mellom den gjenværende kanten av dekket og overleppen av hjulet. Plasser den buede ende av et dekk jern mellom kanten beskytteren og hjulet, hekte den kurve rundt hjulet. Stå hjulet oppreist og hold den mellom knærne. Trekk dekk jern oppover for å jekke den gjenværende dekk leppe ut av hjulet. Kast den gamle dekk.
6

Lay hjulet på et par treklosser, vendt mot bremse rotoren oppover. Sett den nedre leppe av et nytt dekk over den øvre kanten av hjulet. Trykk hardt ned på dekket til setet underleppen og å bringe de resterende leppe nærmere rattet. Skyv en rim protector mellom dekk og hjul. Trekk resterende leppe på hjulet ved hjelp av et dekk jern, arbeider rundt hjulet til dekket sitter mellom begge sider av hjulet.
7

Sett dekkets bead bruke en luftkompressor til raskt å blåse opp dekk gjennom ventilstammen. Stopp fylt på luft en gang to høyt pops blir hørt, betegner plassering av dekk perler. Installere ventilen stammen kjernen og justere dekktrykket om nødvendig.
8

Rull hjulet under motorsykkel og juster den bakre bremsekalippernes med i hjulnavet. Løft hjulet og kaliper på plass og skyv bakakselen på plass. Skyv skiven og hjulet justering cam over enden av akselen. Skru bakakselen låsemutter løst på akselen. Juster bakhjulet ved hjelp av justering cam og stram bakakselen låsemutteren. Senk motorsykkelen til bakken. Monter de salveskene, vri quick-release lås klokka en kvart omdreining.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106921.html

Previous:
Next:

motorsykler