Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Frame Sliders på en 2003 GSXR 750

Bred for konkurranse, er Suzuki gate pågående GSX-R750 nesten identisk med sine racing kolleger i hver vei. Ulykker kan skje, både på gaten eller på banen, sende den falne motorsykkel sklir nedover veien. Med mindre motorsykkelen er utstyrt med et par av ramme gliderne, glir disse ofte føre til uopprettelig skade på motoren og rammen. Installere et sett av ramme glidere er ikke helt vanskelig, men installasjon av racing-type ramme glidere vil kreve kutte en 2-tommers hull i GSX-R sin ytterkledning. Selv om det kompliserer installasjon, vil rase-type glidere råd til ekstra beskyttelse over en "no-cut" slider kit. Du trenger
4 mm og 8 mm Allen fastnøkkel
Modeling leire selg Electric drill
1/8-tommers borekronen
Hullsag
Vis flere instruksjoner

en

Fjern den nedre side fairings fra GSX-R750, med en 4 mm unbrakonøkkel for å skru av kåpe bolter. Trekk plast pop nagler ut fra bunnen av Fairings å skille venstre og høyre kåpe paneler. Trekk de fremre blinklys og trekk kåpe paneler bort fra rammen.
2

Skru av øvre høyre motor mount bolt fra GSX-R750 er ramme, med en 8 mm unbrakonøkkel. Hvis du installerer en rase-type ramme slider kit, la bolten delvis tredd inn i rammen og hoppe til neste trinn. Hvis du installerer en "no-cut" frame slider kit, fjerne bolten helt på denne tiden og hoppe til trinn 5
3

Press en liten mengde modelleire mot baksiden av kåpen paneler, posisjonering det så nær rammens øvre høyre motor mount som mulig. Hold høyre kåpe panel mot motorsykkel og trykk den utstikkende motor mount bolten inn i modelleire. Trekk kåpen bort fra motorsykkelen og fjerne bolten helt. Hopp over dette trinnet hvis du installerer en "no-cut" ramme lysbilde kit.
4

Drill et pilothull i midten av motor mount bolt depresjon i modelleire, ved hjelp av en elektrisk drill og en 1/8-tommers bor. Ta av modelleire. Skjær en 2-tommers hull i kåpen med en hullsag, ved hjelp av pilothull som en veiledning. Hopp over dette trinnet hvis du installerer en "no-cut" ramme lysbilde kit.
5

Place rammen slider brakett eller lengre ramme slider puck på øvre høyre motor mount. Sett den lengste av de to utskifting motorfeste boltene som følger med rammen slider kit inn i motor mount og skru det fast med en 8 mm unbrakonøkkel. Sett på rammen glideren pucken på braketten på dette tidspunktet hvis du installerer en to-delt skyveknapp, med en 6 mm unbrakonøkkel.
6

Sett høyre side kåpe panel på din GSX-R750 , med en 4 mm umbraconøkkel for å sette inn og stram kåpe er bolter.
7

Installer venstre ramme skyveknapp, etter metoden ovenfor og bruke kortere ramme slider puck og utskifting motor mount bolt. Sett på plass venstre kåpe panel, med en 4 mm unbrakonøkkel. Koble bunnen av kåpe paneler med plast popnagler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110059.html

Previous:
Next:

motorsykler