Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tune en Dirt Bike Med en UNI luftfilter

En av de første komponentene til å bli erstattet av det seriøse off-road rytter eller motocross racer er luftfilteret. UNI, en produsent av høy ytelse luftfiltre, har vært å utstyre håpefulle motocross helter og alvorlige trail ryttere siden 1971. Men vil bare installere en UNI filter uten andre høy ytelse komponenter faktisk ha en negativ effekt på dirt bike ytelse. For virkelig å "tune" din dirt bike, må du legge til noen flere komponenter for å balansere din skitt sykkel er luft-til-fuel ratio. Instruksjoner
Tuning
en

Installer en UNI high-flow luftfilter å erstatte aksjen luftfilteret. Dette gjør er større volum av luft inn i motoren.
2

Installer større dyser i forgasseren for å matche den økte luftmengden. Når re-hardhauser riktig, vil forgasseren skape en sterkere luft /drivstoffblandingen som vil øke makten.
3

Bytt fabrikken utstyrt eksosanlegg med en ettermarkedet eksos for å hjelpe utvise brukt gasser så direkte som mulig. Mest ettermarkedet rør gir en rett, ubegrenset flyt som hjelper trekke i neste ansvaret for frisk luft og drivstoff som avgassene slippes.
4

Start dirt bike, lytte til motoren for å pinge eller en uvanlig høy tomgang, da disse er tegn på at drivstoff blandingen er for mager. Hvis sykkelen har problemer med å starte eller ikke vil bo kjører, er det fortsatt kjører for magert og vil trenge et større sett av jets.
5

Test ri på dirt bike, på jakt etter tegn på motor fosser eller pinge. Testing for en mager blanding kan også gjøres ved å ruse motoren og deretter la av på gassen. Hvis motoren henger seg opp på en høyere tomgang deretter smalner av, er det fortsatt drift lean. Hvis noen av disse symptomene er til stede, må du installere et større sett av jets.
6

Fjern forgasseren og erstatte dysene med en større serie med dyser, om nødvendig, for å balansere luft /drivstoff-forhold. Ta sykkelen ut for en annen test tur, på jakt igjen etter symptomer på en mager tilstand. Gjenta om nødvendig.
7

Gå for en lang tur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106543.html

Previous:
Next:

motorsykler