Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Bygge en motorsykkel Motor

Motorsykler tendens til rev høyere enn bil motorer slik at de ikke vare så lenge. Du må kanskje bygge en motorsykkel motor med så lite som 25.000 miles på den, eller hvis det har vært betydelige skader gjort, uansett kjørelengde. Hver del i motorsykkelens motor har eksakte, fabrikkens spesifikasjoner. Behovet for en gjenoppbygging midler deler er skadet, slitt eller begge deler. Prosessen for å gjenoppbygge et motorsykkelens motor er å returnere hver del til fabrikkens spesifikasjoner, samlet i som-ny mote. Du trenger
Shop manuell
Innenfor og utenfor mikrometer
Motor stå
mekaniker verktøy
Oil fange pan
Solvent
Butikk filler
Vis mer Instruksjoner
en

Fjern avløp bolt med en skiftenøkkel og tømme motorolje i en fangst pan. Bytt avløpet bolten. Bruk en skralle pipenøkkel og en muttertrekker på gjenstridige muttere og bolter for å fjerne motoren fra kabinettet. Plasser motoren på en frittstående motor mount eller arbeidsbenken. Demontere motoren. Prosessen vil variere avhengig av motorens konfigurasjon, men generelt vil du fjerne hodet, sylindere og stempler først med en pipenøkkel og socket utvidelser. Når den øvre ende av motoren er demontert, demontere den nedre ende eller "tilfeller". Du er mer sannsynlig å kjøre inn skruer i løpet av denne prosessen. Hvis de ikke løsne med litt press, ikke kle dem, bruk en muttertrekker til å trykke dem løs. Rengjør og undersøk alle deler som du går. Nøye organisere og merke hver del når du tar den.
2

inspisere og vurdere hver del for skade og slitasje. Bruk mikrometer for å fastslå om det er stor slitasje i sylinderen. Maskinen spesifikasjoner vil være i brukerhåndboken, men ettermarkedet håndbøker, for eksempel Haynes eller Chilton, gir ofte bedre tips for ombygging.
3

Ta eventuelle skadde eller slitte deler som du kan ' t erstatte en maskin butikk, sammen med eventuelle tekniske spesifikasjoner maskinisten må kanskje gjøre reparasjonen.
4

Skift ut slitte deler og lager. Noen motor gjenoppbygger er gjort på grunn av en stor svikt, for eksempel et ødelagt stang. Noen er gjort fordi de delene som berøring og slitasje fra friksjon rett og slett slites ut over tid. Uansett, det er enklere og ofte billigere å returnere motor til fabrikkens spesifikasjoner ved å erstatte deler i stedet for å reparere dem.
5

Monter motoren etter at du har reparert eller byttet ut alle de skadede eller slitte deler og overflater, inkludert stempler, ringer, ventil våren, ventiler, ventilseter, kamaksler, viktigste lagrene, veivaksler, stang tidsskrifter og stenger. Referere motorsykkelen butikk manual for en bestemt montasje samt for dreiemoment spesifikasjoner. Gjelder montering glidemiddel til alle deler som tåle friksjon, slik som kamaksel. Bruk en momentnøkkel til å stramme hver bolt til fabrikkens spesifikasjoner som du fullføre montering. Deretter installere motor. Husk, etter en gjenoppbygging, er det som en ny motor og trenger å gå gjennom den samme innbrudd prosessen som en splitter ny sykkel. I pausen i prosessen, sykle konservativt som alle de nye delene sete. Etter at du ri den et par ganger, kontrollerer de dreiemoment spesifikasjoner på hodet bolter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108872.html

Previous:
Next:

motorsykler