Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Informasjon om forgasser av en 1998 Yamaha YZ80

Den minste i Yamahas utvalg av YZ skitt sykler , den YZ80 kjennetegnet teknologi og styling lik den gjøre de større modellene. Likevel var spesifikke funksjoner, deler, og spesifikasjoner annerledes for YZ80 , inkludert de for sykkelens forgasseren. Funksjoner

YZ80 inkluderte en femtrinns , kjededrift overføring, spiral våren støtdempere , skivebremser både foran og bak, og de samme stive , holdbare chassis funnet i de andre YZ modellene. Det kom også med støpte aluminiumsfelger , en teleskopisk forgaffel up front , og en svingarm kobling suspensjon i ryggen.
Engine
p Som en liten sykkel ment å bære mindre ryttere , gjorde YZ80 ikke krever en svært kraftig motor . I stedet kom det med en 83 cc totaktsmotor med et rør ventil og en ensylindret . Det utføres ca 27,6 hk ved 12 000 rpm .
Forgasser

Å gå med denne lille motoren , krevde YZ80 en mindre kraftig forgasser enn sin større YZ kolleger. Den YZ80 aksjer forgasseren er en VM28 Mikuni , perfekt størrelse på 28 mm for motoren er liten størrelse og ensylindret . Den deler nummer for hele Yamaha - sertifisert montering er 4ES - 14101 - 10-00 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110811.html

Previous:
Next:

motorsykler