Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Olje Fakta

Motorsykkel oljer er laget spesielt for MC- motorer. Ifølge Smart Syntetisk , de fleste vanlige motorolje er ikke egnet for motorsykler . Motorsykkel oljer er utviklet for bruk i våte clutcher, som er vanlig i de fleste japanske sykler . Tilsetningsstoffer

Mange av høy kvalitet motorsykkel oljer inneholder økte nivåer av anti -slitasje kjemikalier som fosfor og sink i forhold til ordinære motor oljer .
Friksjon Modifiers

Standard bilolje inkluderer friksjon modifikatorer som forbedrer drivstofføkonomien og beskytte utslipp systemer , ifølge Exxon Mobil. Disse modifikatorer er ikke nødvendig for motorsykler og motorsykkel clutcher opererer bedre uten dem . Smart Syntetisk notater som friksjon modifikatorer kan også føre til problemer som clutchsluring , høyere drivstofforbruk , grov løping og problemer med å starte .

Oljetyper

Different typer motorsykkel olje er laget for spesifikke modeller . En rekke viskositeter er tilgjengelig i både petroleums-og syntetiske oljer. Smart Syntetisk indikerer at 10W- 40 og 20W - 50 er to mest brukte oljer. Ifølge Exxon Mobil, 10W- 40 er best for sport sykler og 20W - 50 er ideell for store fortrengning , luftkjølte motorsykler . For optimal ytelse , følge produsentens anbefalinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109998.html

Previous:
Next:

motorsykler