Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en egendefinert Kart

Enten du prøver å navigere gatene i en ukjent by eller prøver å informere potensielle kunder av bedriftens beliggenhet, ha et godt kart er kritisk. Google, et navn synonymt med omtrent alt, og tilbyr en fleksibel metode for å lage kart som er tilpasset dine behov. Med et bredt spekter av funksjoner, for eksempel muligheten til å sette inn bilder og videoer på kartet ditt, kan Google Maps hjelpe din familie, venner eller kunder finner veien. Og best av alt, det er gratis. Du trenger
datamaskin med internettilgang
Google-konto
Vis flere instruksjoner
en

Tilgang Googles hjemmeside (http://www.google.com) og logge deg på Google-kontoen din. Hvis du ikke har en Google-konto, klikk på "Opprett en konto nå" og følg alle instruksjonene på skjermen.
2

Klikk på "Kart" for å få tilgang til Google Maps og klikk på " My Maps "linken for å starte.
3

Klikk på" Create New Map "-linken. Du vil bli bedt om å angi kartets tittel, beskrivelse og personverninnstillinger. Angi nødvendig informasjon og sette personverninnstillingene til enten offentlig eller Unoterte, avhengig av formålet med kartet.
4

Finn kartets generelle plasseringen ved hjelp av kartet på høyre side av skjermen. Klikk og dra skjermen for å bla til din posisjon. Zoome inn eller ut ved å klikke på den glidende bar til venstre på kartet.
5

Velg Stedsmarkeringsknapp (angitt med en blå ballon) og plassere den på startposisjonen. Du vil bli bedt om å skrive inn navn og beskrivelse for denne stedsmarkeringen. Klikk på "OK"-knappen når du er ferdig. Plasser stedsmarkeringene enn noen andre sentrale steder på kartet når det trengs.
6

Velg linjen verktøyet knappen og stille inn ruten. Dobbeltklikk på ditt utgangspunkt og trekke en linje til din første sving. Klikk én gang for å sette dette punktet, og fortsette å tegne linjer for å sette din rute. Når du har fullført din rute ved å tegne linjer, dobbeltklikk for å sette slutten av ruten. Skriv inn i tittel og beskrivelse for endepunktet.
7

Klikk på "Ferdig"-knappen for å lagre kartet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107047.html

Previous:
Next:

motorsykler