Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en Dirt Bike Clutch Lettere å trekke

Har din dirt bike clutch lett brukbare uten slitsomt hånden din er ekstremt viktig i konkurransesammenheng og selv i fritid ridning. Justering av clutch på nesten alle nye motorsykler er svært enkel og krever bare noen få omdreininger på en rask justere. Å gjøre clutchen lettere å trekke, mye av tiden, kan ikke bare gjøre det enklere for deg å skifte, men kan gi motorsykkelens clutch en enklere tid med fullt engasjerende. Du trenger
Rag
Motorsykkel jack stativ (ekstrautstyr)
Vis flere instruksjoner
en

Pull din skitt sykkel på en motorsykkel jack stand. Hvis du ikke eier en, lener sykkelen opp mot en solid gjenstand. Kontroller at skitt sykkel er så robust plassert som mulig.
2

Bruk en fille for å tørke vekk skitt, olje eller skitt av clutch bolig på venstre side av styret. Å ha en ren overflate å arbeide med gjør justeringen prosessen mye enklere.
3

Vri rask justering knott på innsiden av spaken mot klokken for å løsne clutch, og dermed gir det mer clutch kabel slakk. Den Hurtigjustering er den største knotten på sammenstillingen. Bare snu det rundt en gang eller to.
4

Test løsne ved å trekke inn clutchen mens du holder knappen på plass. Hvis koblingen er nå på ønskelig tetthet, fortsetter du til trinn fem. Hvis ikke, slår den raske justere knotten enda videre og teste den igjen. Når clutchen er på et ønskelig tetthet, fortsette på.
5

Lås raskt justere ved å stramme liten lås bolten til venstre for rask justering bolt opp mot rask justere. Få denne så stramt som mulig med fingrene. Bolten vil naturlig tettsittende opp mot rask justere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107316.html

Previous:
Next:

motorsykler