Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Smør en Speedometer Kabel

En gate-ridd motorsykkel er lovpålagt over det meste av USA til å være utstyrt med et speedometer, hvis viktigste formål er å presentere sin rytter med en nøyaktig avlesning av motorsykkelens kjørehastigheten. Selv om nyere motorsykler er utstyrt med elektroniske speedometers som bruker sensorer for å samle fart data, eldre modeller stole på en kabel-drevet system til mekanisk behandle rotasjon i fart. Over tid kan disse kablene skades av slitasje hvis ikke skikkelig vedlikeholdt. Du trenger
Tenger
Rag eller håndkle, ren og lofri
Cable smøremiddel spray
service manual (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
Smøring av Speedometer Kabel
en

Finn speedometer kabel mutteren på undersiden av speedometer boliger. Avhengig av modell av motorsykkelen din, må du kanskje delvis demontere speedometer boliger for å få tilgang til kabelen. Løsne speedometer kabel mutteren med en tang og skru av mutteren. Følg speedometer kabelen til den motsatte enden for å finne den andre kabelen mutter. Den speedometer kabel er vanligvis koblet til forhjulet på akselen. Løsne mutteren med en tang og skru den helt.
2

Trekk begge ender av speedometer kabelen gratis å avsløre den indre kabelen, og deretter fjerne den indre kabelen fra speedometer kabelen ved å trekke det forsiktig ut. Inspisere kabelen for skader, slik som knekk eller frynsete områder. Bytt ut kabelen hvis den er skadet på noen måte.
3

Tørk bort skitt bygge opp med en ren, lofri klut, og deretter spray med kabel smøremiddel.

4

Skyv den indre vaieren inn i det ytre kabelen.
5

Stikk enden av den indre vaieren inn i speedometer og trekk kabel mutteren.
6

Stikk enden av den indre vaieren inn i speedometer-stasjonen på forhjulet og trekk kabel mutteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106598.html

Previous:
Next:

motorsykler