Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere en SV650 for en Taller Rider

Introdusert av Suzuki i 1999 har SV650 fått fenomenal popularitet. Produsert frem til 2008, mottok SV650 er 90-graders v-twin motor commendations for pålitelighet og lav-trusler faktor, noe som gjør den til en favoritt av nye ryttere. Syklistene har også favorisert SV650 for den enorme mengden av dreiemoment sykkelen produserer. Taller ryttere, men kan føles litt trangt ombord på SV650, men lindring kan bli funnet med noen ettermarkedet deler og mindre justeringer. Instruksjoner
Hvordan justere en SV650 for en Taller Rider
en

Install styret stigerør for å lindre håndledd og nakke smerter. Mest stigerør løfte styret etter en tomme (25mm) og tilbake 1 3/8 tommer (34mm) og er enkle å installere.
2

erstatte aksjen foten pinnene og braketter med justerbare ettermarkedet bakre sett. Disse forsamlingene erstatte fabrikken utstyrte parentes, fot plugger og brems /shifter spaker. De tilbyr flere innstillingsmuligheter poeng for foten knagger og spaker.
3

Sett på fabrikken utstyrt salen med en ettermarkedet gel-type sete. Gelen pad vil spre vekten jevnt over salen, lindre trykkpunkter som forårsaker ubehag. Som en bonus, mange ettermarkedet sete produsenter lar deg spesifisere sete farger for å gi deg en tilpasset utseende.
4

Juster vinkelen på clutch og brems levers ved å løsne bolten på deres styret klemmen. Mens du sitter på motorsykkelen, rotere spakene opp eller ned til du finner en komfortabel stilling, og stram til skruene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106590.html

Previous:
Next:

motorsykler