Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Chrome effekter på en motorsykkel

Chrome effekter på en motorsykkel kan betydelig forbedre sitt utseende. På den annen side har hver motorsykkel rider sett eksempler på hva som ikke skal gjøre med krom effekter. For lite, for mye eller dårlig vedlikeholdt krom ha en innvirkning på det generelle utseendet på en motorsykkel. Riktig planlegging og vedlikehold av krom effekter på en motorsykkel er like viktig som krom tilbehør selv. Typer av Chrome Effects
p Det er to hovedtyper av krom effekter: ettermarked og lager. Ettermarkedet krom deler kan kjøpes og installeres som et tillegg eller erstatning til lager deler. I noen tilfeller, motorsykkel eiere velger å ha aksjen del forkrommet (også kalt "dyppet") for å spare penger

Chrome effekter kan videre deles inn i to deler:. Fungerende deler og dekorative aksenter. Fungerende deler påvirker den faktiske bruken av motorsykkelen og kan inkludere grepene, eksos, hjul og brems rotorer. Dekorative aksenter kan inneholde krom bolter, block-off plater og gass caps. Ideelt sett bør en motorsykkel inkludere en rekke funksjonelle og dekorative krom effekter.
Forskning og Plan

Forskning og plan før du legger krom deler. Se gjennom motorsykkel magasiner eller se på andre motorsykler for å få ideer og finne gode eksempler på krom effekter. Lag en liste over krom effekter som vil forbedre utseendet på motorsykkelen, eller skissere ideer på papiret. Å ha en plan for hele motorsykkelen vil bidra til å balansere utseendet på krom effekter.
For mye eller for lite Chrome

Finn en balansert utseende for krom effekter på en motorsykkel. Selv smaken varierer, er det ofte en "gyllen middelvei" som skal oppnås. For lite krom vil ikke gjøre nok for å forbedre utseendet på en motorsykkel. For mye krom, derimot, kan være et stygt.
Tenk Comfort

Legge krom effekter til en motorsykkel betyr ikke å gi opp komfort. Når du legger til ettermarkedet deler, vurdere hva den delen kan gjøre til din komfort nivå. For eksempel kan krom grep ikke være komfortabel på lange turer.
Få Høyre Fit

Når du kjøper ettermarkedet krom effekter, sørg for at den delen er riktig størrelse for den år, merke og modell av motorsykkelen. Dette vil forhindre problemer med å feste delvis på motorsykkel.
Opprettholde Chrome Effects

Chrome vil ripe og anløpe over tid hvis ikke skikkelig vedlikeholdt. Bruk en høy kvalitet polering produkt som også vil rense og beskytte krom effekter --- og bruker det ofte. Påfør polish med en ren, myk klut eller svamp. Automedia.com anbefaler parkering i skyggen eller i en garasje under polering for å hindre at krom fra å bli varm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106589.html

Previous:
Next:

motorsykler