Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjonene til en Suzuki TS90 Carb

Suzuki begynte produksjon motorsykler i 1952 og er medlem av "Big Four" fra Japan. Suzuki er kjent for sine off-road sykler, street sykler og racing sykler. Suzukis motorsykler har vunnet World Racing titler. Suzuki TS90 motorsykkelen ble introdusert i 1970 og avsluttet produksjonen i 1976. Suzuki TS90

Suzuki TS90 brukte en forgasser i stedet for bensininnsprøytning fordi bensininnsprøytning forårsaket struping problemer. Det er også mer økonomisk å bygge en motorsykkel med en forgasser. Forgasseren gir den rette blandingen av drivstoff og luft for å gjøre motoren kjøre skikkelig. Ikke nok drivstoff og motoren går magert, ikke nok luft og motoren går rikt.
Forgasser

TS90 forgasseren er et rør og en justerbar throttle plate. Platen kontrollerer strømmen av luft gjennom røret. I røret er et venturirør eller en innsnevring av røret. Gjennom venture, er et vakuum skapt. Også i Venturi er et hull, der trekkes drivstoffet i. TS90 forgasseren består av fem viktigste måling kretser: choken krets, main jet, nål jet og jet nål, strupeventil og pilot krets. Kretsene er styrt av gass-posisjon og ikke turtallet. Som gassen åpnes, trekker den gli opp slik at luft kan strømme inn Nålen løfter hoveddysen å tillate drivstoff til å strømme inn fra flottørskål. Gassen i lysbildet måleren bestemmer hvor mye luft tillates å blande seg med luften. Dysene brukes til å finjustere effekten av motoren. Piloten jet styrer den nederste tredjedel av gassen åpning og hoveddysen kontrollerer de øvre to tredjedeler av gassen åpningen. Forgasser re-build kits er tilgjengelig for Suzuki TS90. Settet inneholder bolig og måling stang, dyser, pakninger, fjærer og nål ventiler samt gummiringer og fiberskive.
Engine

Suzuki TS90 hadde en samlet lengde på 74 inches, en bredde på 33 inches og en høyde på 42 inches. Den TS90 hadde en bakkeklaring på 7 inches og veide £ 197. Den ble drevet av en luftkjølt, 89 cc ensylindret, og vriventil motor. Motoren var 11 hestekrefter ved 7500 rpm og hadde en maksimal hastighet på 65-70 mph.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108877.html

Previous:
Next:

motorsykler