Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kjøre en motorsykkel Trike

Motorsykkel trehjulinger er ganske ny på motorveier og ofte trekke interesse og nysgjerrighet fra andre bilister. Simply, de er motorsykler med tre hjul for en vesentlig bedre stabilitet for føreren. Trehjulinger er typisk Gold Wing motorsykler som har blitt konvertert til to hjul bak i bilen. Et selskap kalt BRP selger også en annen versjon av en trike med to forhjulene kalt Can-Am Spyder Roadster. Sikkerhet er en primær årsak folk konvertere til trehjulinger som de er tryggere å ri over ujevnt terreng, slik som rister eller jernbanespor, og de er mer stabile når man kjører med to personer på en sykkel. Instruksjoner
en

Drive trike rundt på en parkeringsplass for å venne seg til svingradius. Den drivende kontroller på trike er det samme som en vanlig motorsykkel så ingen endring er nødvendig der. Øv forlater trike i første gir, og mens cruising ved lave hastigheter, gjør åttetall, den ene etter den andre. Denne rutinen vil ha du vant til den større svingradius.
2

Styr trike som du ville en bil. Bruk push-pull styring teknikk med styret. Dette betyr at hvis du ønsker å svinge til høyre, trekk den rett handlegrip mot deg og skyv venstre bort fra deg. Gjøre det motsatte for en venstre sving. Denne teknikken hjelper med skarpe svinger som du vil finne det lettere å dytte og dra samtidig når tendensen for motorsykkel ryttere kan være å bare trekke i den retningen du ønsker å slå.
3 < p> Husk at du ikke trenger å sette foten ned når du stopper sykkelen. De tre hjulene støtte sykkelen når stoppet. Hvis du setter ned foten, risikerer du å kjøre over din egen fot.
4

Drive trehjulsykkel i en trafikk eller motorvei situasjon som du ville en bil. Aldri prøve å ri i mellom biler, ofte kalt "lane deler", som gjør det risikerer alvorlig skade eller død på grunn av den ekstra bredden på trehjulsykkel, og det er ulovlig i alle land bortsett fra California.

5

Påfør konstant press på styret for krappe svinger, som for eksempel av og på ramper på motorvei. Som svingene avta i radius og blir skarpere, vil dreievinkelen bli merkbart vanskeligere å opprettholde. Tilnærming motorvei utganger og innganger med forsiktighet samtidig som de blir kjent med trehjulsykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107377.html

Previous:
Next:

motorsykler