Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sett Bremsebelegg på en Harley Davidson Softail Standard

Slitte bremseklosser er farlig for en Harley-Davidson Softail Standard sin rytter, hindrer motorsykkelen fra å stoppe så raskt og sikkert som mulig. Farer vises i mindre åpenbare måter, skaper dype sprekker i bremseskiven overflate som bremsekloss materielle slites bort til sin metall backing plate. Skifte til så snart det er mindre enn 1/8 tomme av materialet venstre lindrer muligheten for enten scenario oppstår. Oppgaven bruker vanlige verktøy og er grei nok for de fleste å lære i løpet av de første forsøk hva du trenger
Phillips skrutrekker
Sockets
Stikknøkkel
Flat skrutrekker
Vis mer Instruksjoner
Front Brake Pads
en

Skru ut boltene fra toppen av forsiden brake master sylinder er væske reservoaret dekselet på høyre håndtak med en stjerneskrutrekker. Ta lokket av av væske reservoaret og trekk ut gummi membran.
2

Fjern festeboltene fra fronten bremsekalippernes på venstre gaffel beinet med en pipenøkkel. Løft bøylen ut av bremseskiven og bort fra venstre gaffel beinet.
3

Skyv tuppen av en flat skrutrekker mellom bremseklossene. Skyve bremseklossene mot sidene av bøylen ved hjelp av skrutrekkeren som en brekkstang for å tvinge skyvelære er stemplene i bøylen kropp.
4

Skru par bremsekloss pinner på baksiden av bøylen hjelp en pipenøkkel. Trekk bremseklossene og deres beholde klippet ut fra målepunktet. Trekk bremseklossene ut av holdeklipsen. Plasser et nytt sett med bremseklosser rundt klippet.
5

Sett bremseklossene og beholde klippet i bøylen. Juster hullene på bremseklossene 'backing plate med inn hullene på siden av bøylen. Skyv bremseklossens pins gjennom bøylen og bremseklossene. Stram til pinnene med en pipenøkkel.
6

Skyv bremsekalippernes over bremseskiven og på venstre gaffel beinet. Stram caliper er festeboltene med en pipenøkkel.
7

Plasser gummi membranen inn i væske reservoaret. Monter dekselet over reservoaret og stramme alle skruene med en stjerneskrutrekker. Pumpe foran bremsehendelen flere ganger for å lukke bremseklosser rundt foran bremseskiven.
Rear Brake Pads
8

Løsne skruene fra toppen av forsiden brake master flaskens Væskebeholderen dekselet nær fremre høyre fot pinne med en stjerneskrutrekker. Ta lokket av av væske reservoaret og trekk ut gummi membran.
9

Plasser tuppen av en flat skrutrekker mot bakre bremsekloss er metall backing plate. Skyve bremseklossene vekk fra den bakre bremseskiven.
10

Fjern bremseklossens pins fra ytre flate baksiden bremsekalippernes med en pipenøkkel. Trekk bremseklossene ut av bøylen og vekk fra bremseskiven.
11

Sett den ytre bremsekloss i bremsekalippernes. Skyv bremseklossens pins halvveis i bøylen å holde bremsekloss på plass. Sett den indre bremsekloss i bøylen og skyv pad pins helt inn i bøylen. Stram boltene med en pipenøkkel.
12

Plasser gummi membranen inn i væske reservoaret. Monter dekselet over reservoaret og stramme alle skruene med en stjerneskrutrekker. Pumpe bakre bremsepedalen gjentatte ganger for å lukke bremseklosser rundt det bakre bremseskiven.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107537.html

Previous:
Next:

motorsykler