Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Suzuki C50 Air Filter

Suzuki Boulevard C50 Cruiser er en perfekt all -around motorsykkel , og gir mer enn nok kraft med sin 805cc motor for enkelt å sluke lange strekninger av asfalt . Den klassisk stil C50 er pålitelig og lett å ri , men krever regelmessig vedlikehold for å holde den kjøreklar . Bortsett fra rutinemessig oljeskift , vil luftfilteret trenger rengjøring og eventuell erstatning i tillegg. Fjerne og installere luftfilteret er enkelt nok for alle, men de mest teknisk - utfordret enkeltpersoner å oppnå. Du trenger
Torxnyckelsats
Air filter
Shop håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Fjern pluggen fra bunnen av luften filter forsamlingen og la eventuell innestengt vann å renne ut . Skru løs de to skruene som fester dekselet til luftfilteret til filteret forsamlingen med en unbrakonøkkel . Trekk filteret dekselet og pakningen bort fra forsamlingen .
2

Trekk luftfilteret ut av filteret montering og kast den. Tørk bort skitt eller rusk som kan ha dannet bak filteret med en klut .
3

Place det nye filteret på luftfilterenheten . Sett luftfilteret dekselpakning over luftfilter og installere filter dekselet. Trekk til festeboltene med en unbrakonøkkel for å feste dekselet . Tørk bort eventuelle fingeravtrykk eller olje fra overflaten av dekselet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106782.html

Previous:
Next:

motorsykler