Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan ta tiden på en GL1000 Med en Timing Lett

The GL1000 Honda, en tidlig Gold Wing, er en fire-sylindret motorsykkel med automatisk timing forhånd. Timing GL1000 betyr å justere når tennpluggen antenner luft /drivstoffblandingen. Denne justeringen er gjort ved tomgang. Når motoren akselererer, de GL1000 automatisk videre tenningen slik at tennpluggen vil brann som stempelet er på vei opp. Men etter den tid forbrenning prøver å kjøre den ned, vil det være forbi øvre dødpunkt (TDC). Heldigvis er det bare å sette timing på tomgang og Gold Wing vil ta seg av resten. Du trenger
Strobe timing lys
Clear cap for timing hull
Vis flere instruksjoner
en

kontrollere og justere breaker poeng, hvis det er nødvendig. Se i bruksanvisningen for spesifikke instruksjoner om hvordan du finner de breaker poeng og hvordan gjøre de nødvendige justeringer, hvis du ikke allerede er kjent med hvordan du gjør dette.
2

Finn og fjern timing-hulls dekselet. Vise sykkel fra venstre side, er timingen hull dekselet til høyre og under den høyre mest forgasseren. Bruk en mynt eller noe lignende for å fjerne det.
3

Sett timing cap med Hondas klart cap. Dette gjør at du kan se inne mens hindre oljen spruter ut.
4

Fjern breaker poeng dekselet. Det er på venstre side, på baksiden av topplokket. Det holdes på plass av to skruer, en på toppen og den andre på bunnen.
5

Koble timing lys til "nummer to" tennplugg. Det er en i front, på venstre side. De fleste timing lys bare koble til batteriet for strøm og deretter klemme rundt tennpluggen. Hvis dette ikke fungerer, kan du lese instruksjonene for timing lys for de aktuelle tilkoblingene.
6

Start motoren og la den varmes opp.
7

Juster tomgangsturtall til 900 rpm hvis det ikke allerede er der.
8

Bruk timing lys for å se inne i timing hullet. "F"-merket på svinghjulet bør stille opp med hakkene på hver side av tidspunktet hullet.
9

Juster timing, om nødvendig. Løsne bunnplate skruer - lengst til venstre og lengst til høyre skruer - inne i poeng forsamlingen. Roter bunnplaten med eller mot urviseren inntil timingen er riktig. Skru til bunnplate skruer når du er ferdig.
10

Øk motorturtallet til 3000 rpm og vedlikeholde den. Igjen, bruker timing lys for å se inne i timing hullet. To horisontale linjer på svinghjulet bør justere med hakkene på hver side av timing hullet. Dette betyr automatisk timing forhånd fungerer.
11

Stopp motoren og kontroller /omstille de breaker poeng for "nummer 1" og "nummer 2" sylindere, hvis du måtte justere timing .
12

Koble timing lys til bakre tennpluggen på samme (venstre) side. Dette er den "nummer 4" tennplugg.
13

Gjenta trinn 7 og 8. Merk at merket du vil se denne gangen på svinghjulet er "F-2" og ikke "F."
14

Juster timing, om nødvendig. Denne gangen løsne sub-plate skruer (ikke basen plateskruene) inne i poeng forsamlingen. Dette er det øverste og nederste skruene. Roter sub-plate med eller mot klokken til timingen er riktig. Stram sub-plate skruer når du er ferdig.
15

Slå av motoren og kontroller /omstille de breaker poeng for "nummer 3" og "nummer 4" sylindre, hvis du måtte justere timingen i trinn 14.
16

Sett timing-hulls cap og breaker poeng dekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110735.html

Previous:
Next:

motorsykler