Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Oil en motorsykkel luftfilter

Aftermarket kan vaskbare luftfiltre være en stor fordel for ivrig motorsyklist. Bortsett fra å eliminere den ekstra kostnaden for å erstatte fabrikken utstedt av papir luftfiltre, vaskbare filtre gir ofte en økning i ytelse på grunn av den ekstra flyt av luft inn i motoren. Men disse filter krever en regelmessig vedlikehold regiment, som omfatter anvendelsen av en klebrig olje som feller og rusk. Prosessen er ganske enkel og kan gå en lang vei å forlenge levetiden til filteret og motorsykkelen. Du trenger
Air filter rengjøring spray
luftfilter olje
Vann
Vis flere instruksjoner
en

Fjern luftfilteret fra motorsykkelen og rist ut så mye skitt og rusk fra filteret folder som mulig. Trykk sidene av filter for å fjerne større biter.
2

Påfør et luftfilter rengjøring spray på begge sider av luftfilteret, slik at avfettingsmiddelet helt mette filteret media. La rengjøringsmiddelet å trenge gjennom luftfilteret media helt ved å la den hvile i 10 minutter.
3

Skyll luftfilteret, fra den indre overflaten ut, med et lavtrykk strøm av rent vann. Vask vekk eventuelle gjenværende rester fra luftfilter medier. Rist luftfilteret ut for å fjerne så mye vann som mulig og lufttørke filteret.
4

Lay luftfilteret på sin indre overflaten. Påfør en tynn streng med luftfilter olje til kronen av hver fold av filtermediet ytterflate. La filteret resten. Tillate 20-30 minutter før oljen å trenge filtermediet.
5

Vend luftfilteret over og inspisere den indre overflaten av filteret folder. Mediet bør opptre som en enkelt ensartet farge, avhengig av fargen på oljen. Noen lyspunkt i filteret finne områder som krever ekstra touch-up.
6

Påfør ekstra olje til noen områder av luftfilteret som ikke er helt oljet og la oljen trenge inn i 20 minutter. Når luftfilteret er tilstrekkelig oljet, installere filteret i motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106883.html

Previous:
Next:

motorsykler