Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

DIY: Hvordan dekke en motorsykkel Seat

Den typiske motorsykkel rider betaler lite akt på hennes maskin førersetet på en dag-til-dag basis. Problemene begynner når setet er vinyl dekker begynner å rive. Setet kan erstattes i sin helhet, ofte til en høy pris. Erstatning setetrekk, tilgjengelig gjennom flere ettermarkedet produsenter, tillate deg å dekke setet selv til en lavere kostnad. Arbeid og tålmodighet er nødvendig, men du skal ikke behøve å ty til å ansette en profesjonell møbeltapetserer til å gjøre arbeidet. Du trenger
unbrakonøkkel satt
Tenningsnøkkel
Flat skrutrekker
Staple remover
Setetrekk selg Electric stiftemaskin
Vis flere instruksjoner

1

Fjern setet fra motorsykkelen, enten ved hjelp av en umbraconøkkel eller ved å låse opp sin utløsermekanismen med tenningsnøkkelen. Vend setet opp ned på en ren arbeidsplass.
2

Bruk en liten flat skrutrekker for å trekke klipp på baksiden av setet trim ring, hvis det er én. Trekk trim ring bort fra setet.
3

Fjern stiftene som fester setetrekk til undersiden av setet, ved hjelp av en stift remover eller en flat skrutrekker. Trekk den gamle dekselet bak på setet og skum.
4

Vend setet, og legg den nye setetrekk over det. Juster dekselet til det er justert jevnt med sete og nøye snu setet igjen.
5

Ta tak foran på setet og trekk det tett over kanten av setet. Staple dekselet på plass, ved hjelp av en elektrisk stiftemaskin.
6

Ta tak i setetrekket 1 til 2 inches bort fra den første stift området og dra setetrekket tett over kanten av setet før stifting det på plass. Gjenta på den motsatte side av setet. Arbeid deg rundt bunnen av setet, med en sikk-sakk mønster til dekselet er helt stiftes til setet.
7

Plasser trim ring rundt bunnen av setet og presse klipsene på ringen stikker pinnene på undersiden av setet.
8

Sett setet på motorsykkelen din ved å reversere trinnene i fjerning sin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109110.html

Previous:
Next:

motorsykler