Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere en 1986 Harley Sportster Clutch kabel

Harley-Davidson introduserte Evolution Sportster motorer for masseproduksjon i 1986. Den Sportster veivhuset huser motor, girkasse og clutch komponenter som ett stykke enhet. Våt clutch plater komprimert av blender våren overføre kraften fra motoren til overføring. Den throwout peiling, kontrollert av clutch hendel og clutch kabel, og med hjelp av clutch utløsermekanismen, tillater rytteren å kontrollere mengden av kraftoverføring. Riktig clutch wirejusteringen er avgjørende å clutch ytelse og bidrar til å hindre en utrygg ridning tilstand på grunn av ufullstendig engasjement eller utkobling av clutch. Du trenger
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Grip regulatoren fat og jam mutter med et par skiftenøkler og løsne låsemutteren hele veien .
2

Lukk regulatoren ved å skru regulatoren fat helt mot jam nut hånd for å maksimere slakk i kabelen.
3

Inspiser clutchen lederendehylse i clutch hendel boliger på styret. Sørg for at metallbeslag seter holdent i stikkontakten sin.
4

Kontroller clutch kabelføring. Pass på at vaieren kommer ut av clutch hendel bolig, reiser langs styret mot sentrum og deretter faller ned i en svak kurve til den primære kjedekasse boliger.
5

Roter justerings fat unna låsemutteren til eliminere slakk i kabelen. Trekk clutch kabelen bort fra clutch spakstativet med milde kraft og inspisere fri lek der.
6

Juster clutch justering fat inntil 1/16 til 1/8 tommer av fri lek er observert mellom clutchen kabelen enden og clutch hendel boliger.
7

Hold regulatoren i stilling med en skiftenøkkel og roter låsemutteren for hånd, eller med en skiftenøkkel om nødvendig, til låsemutteren kontakter regulatoren fat. Stram låsemutteren mot adjuster fat med en skiftenøkkel.
8

Kontroller gratis spill på kabelenden gang til for å sikre at ingenting flyttet etter siste justering. Betjene clutch hendel for å sikre clutch føles riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111213.html

Previous:
Next:

motorsykler