Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å reparere Kick Start på en Yamaha Dirt Bike

The kick start på en Yamaha dirt sykkel er det du trykker ned på å starte motoren . Den kick start er koplet til en metall- stang som stikker ut av den nedre side av motoren . På bunnen av spark start er en rund klemme som er festet på metall- stang . Når du ri Yamaha dirt bike , gjørme og annet rusk få mellom klemmen og metall stang . Omtrent like ofte som du skifter olje du bør fjerne kick start og rengjør rygger som strammer rundt metallstangen og sikre kick start på stangen holde kick start sklir . Du trenger
Wrench
Round metall stålbørste
Vis flere instruksjoner
en

Park sykkelen på flat mark i et godt opplyst område og la motoren avkjøles helt før du fortsetter. Finn mutteren på undersiden av klemmen som fester kick start .
2

Fjern mutteren på undersiden av klemmen med skiftenøkkelen . Trekk kick start av av metall stang og rengjøre innsiden av klemmen ved hjelp av metall stålbørste . Sørg for at alt av rusk er helt fjernet.
3

Skrubb metall stang som kommer ut av den siden av motoren ved bruk av metall stålbørste og fjerne alt av rusk fra stang . Bytt kick start på metall stang . Sett på mutteren til bunnen av klemmen og stram til mutteren med skiftenøkkel så hardt du kan .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107417.html

Previous:
Next:

motorsykler