Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte Motorsykkel Fork Oil Seals

Motorsykkel gafler er de to lange metall sylinder mekanismer en motorsykkel front dekk er montert til. Gaflene absorbere støt og vibrasjoner fra forhjulet mens du rir - utføre de som en støtdemper og de ser rimelig ut som en også. Gaffelen sel er de sorte plast sel i midten av begge gafler, ved det punkt hvor - den ene halvdelen av den sylindriske gaffel komponenten glir inn i den andre. Tetningene holde gaffelen oljen inne i gaffelen, slik at gaffelen å operere. Hvis gaffel selene blir skadet, så forgaflene vil ikke fungere skikkelig. Du må erstatte en sel for å sikre at sykkelens gafler utføre riktig. Du trenger
Motorsykkel jack
unbrakonøkkel
Flat skrutrekker
Crescent skiftenøkkel
Drensvannsoppsamler
Ny gaffel sel
Gummi-head klubbe

Vis mer Instruksjoner
en

Hev motorsykkelen opp fra bakken ved hjelp av en motorsykkel jack. Bruk en halvmåne skiftenøkkel for å fjerne fronten dekkets aksel sikring mutter. Hamre ut akselen bolten med en gummi-head klubbe. Fjern forhjulet fra rammen.
2

Løsne sikring klemmer som ligger på toppen av hver gaffel, med umbraconøkkel. Skyv hver gaffel ut av klemmen og legge gaffel på bakken. Fjern gaffel olje renne mutteren med fastnøkkel og la gaffel oljen renne ned i oljen renne pannen.
3

Lirk gaffel segl ut av pakningen passer med flat-head skruen driver. Skyv gaffel forseglingen av gaffelen.
4

Skyv den nye gaffelen tetningen på gaffel og trykk ned på pakningen for å feste den i beslaget. Gjenta på den andre gaffel segl.
5

re-installere gafler i omvendt rekkefølge av slik du tok dem fra hverandre. Fyll gafler med olje i henhold til motorsykkelen eierens manuell spesifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106861.html

Previous:
Next:

motorsykler