Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik starter en Mini Motorsykkel

Hver merke og modell av mini motorsykkel er forskjellig, men det er , i hovedsak, bare to måter å starte motoren på en mini motorsykkel. Hvis motoren har en elektrisk starter installert på den, er alt du trenger å gjøre trykke på en knapp . Men med de fleste modeller , tar prosessen for å starte motoren mye mer enn det. Instruksjoner
en

Åpne gasstanken , som ligger på toppen av rammen , mellom ratt og sete . Fyll bensintanken med frisk gass som er riktig blandet med en gass behandling .
2

Twist av svart plast cap på siden av motoren som har " OIL " skrevet på toppen av det . Tørk av peilepinnen som er en del av hetten Sett på lokket til oljetanken og trekk den ut igjen. Hvis oljenivået på pinnen er på " FULL "-linjen , og sett lokket og stram . Hvis oljenivået er på " ADD "-linjen , tilsett olje inntil nivået er på " FULL "-linjen.
3

Trykk på gummi primer -knappen på siden av motoren tre ganger for å prime motoren med gass . Trekk snoren med det lille håndtaket koblet til den på siden av motoren så hardt du kan. Trekk choke utover. Choken er den lille knotten som har " flaskehalser " skrevet på den. Motoren skal snu. Hold trekke i ledningen til motoren starter . Skyv inn choken .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106862.html

Previous:
Next:

motorsykler