Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Immobilize en motorsykkel

Gitt sin størrelse, er det ingen overraskelse at de fleste motorsykkel eiere er opptatt av kjøretøy tyveri. Immobilisering av en motorsykkel vil ikke hindre noen fra å stjele den, men det hever vanskelighetsgraden nok til å fraråde den uformelle tyv. Det finnes en rekke alternativer tilgjengelig for motorsykkel eiere, som varierer i pris fra mindre enn $ 100 til flere tusen dollar. Instruksjoner
en

Kjøp en plate lås. Disse små U-formede enheter som passer i de fleste skivebremser og klemme på på en måte som hindrer sykkelen i å bevege dekk. De kommer i flere versjoner, fra en enkel låst versjon til de som har sensorer som avgir en alarm når den utløses. De er billig og nesten umulig å fjerne uten nøkkel.
2

Kjøp en motorsykkel klasse kjeden. De ligner på en sykkel kjede, unntatt mye tykkere og sterkere. De kan sendes gjennom rammen av motorsykkelen og rundt noen flyttbart objekt før de blir låst. Kort av noen tar en fakkel til dem (en lang og bråkete prosess), er de neppe til å bli fjernet.
3

Installer en motorsykkel alarm system. I likhet med alarmsystemer funnet i biler og lastebiler, kan disse systemene kommer forhåndsinstallert eller kan bli lagt til som en ettermarkedet funksjonen. Disse alarmene har en rekke tilgjengelige funksjoner, fra å hindre motoren fra avfyring å sende ut et høyt lydsignal når motorsykkelen flyttes. Noen systemer har også en nærhet funksjonen, som varsler fotgjengere når de er for nær til motorsykkelen.
4

Installer en GPS locator. Disse enhetene kan være skjult på motorsykkelen, og vil aktiveres når motorsykkelen er meldt stjålet. Disse enhetene vanligvis krever en månedlig avgift for å bruke GPS tracker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111424.html

Previous:
Next:

motorsykler