Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en Honda Shadow Spirit

Holde Honda Shadow Spirit olje forsyning frisk er en grunnleggende oppgave som enhver motorsyklist skal kunne utføre. Faktisk, endring av motorolje står regelmessig som en av de viktigste rutiner som kreves for å opprettholde en motorsykkel. Olje virker både som et smøremiddel og kjølemiddel, overfører varme generert gjennom friksjon til sidene av motoren. Gjentatt bruk vil bryte ned oljen over tid og reduserer dens evne til å utføre sin oppgave. Hele prosessen bør ta mindre enn 30 minutter å gjøre. Du trenger
17 mm socket
Stikknøkkel
oljeavtappingsbeholder
Shop håndklær
Tetteskive (Honda del # 94109-14000)
filternøkkelen
oljefilter (Honda del # 15410-MFJ-D01)
3 liter SAE 10W40 API-SF motorolje
trakt
Vis flere instruksjoner
en

varme opp motorsykkel i tre minutter, enten ved å la den inaktiv eller ta det for en kort tur. Etter det har varmet opp, parkere sykkelen på sin kick stand.
2

Skru av oljepåfyllingslokket fra venstre side av motoren for å lufte olje system. Tørk av tanklokket er peilepinnen med en ren butikk håndkle og legges til siden.
3

Fjern tappepluggen fra nederst i venstre side av motoren, plassert under venstre foran fot pinne, med en 17 mm-kontakten. Tøm oljen i en oljeavtappingsbeholder.
4

Trekk tetningsskive ut av tappepluggen i tråder og rengjør pluggen med en klut. Skyv en ny tetningsskive over tappepluggen og skru pluggen inn i motoren med 17 mm-kontakten. Stram tappepluggen til 22 fot-pounds med en momentnøkkel.
5

Skru av oljefilteret fra nedre venstre side av motoren, bak spark stativ, med et filter skiftenøkkel. Kast filter og drenere eventuelle gjenværende olje i oljeavtappingsbeholder.
6

Coat den nye oljen filteret tråder og O-ringen med SAE 10W40 API-SF motorolje. Skru oljefilteret på motoren og trekk til for hånd til den sitter godt på plass.
7

Fyll motoren med opptil 3 liter motorolje med en trakt inn i filler halsen på venstre side av motoren. Trekk trakten og tørk bort eventuelt oljesøl med en klut. Skru av oljepåfyllingslokket på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108589.html

Previous:
Next:

motorsykler