Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley-Davidson Rygg Quick Release Installasjon

Alle som har brukt noe tid på en Harley-Davidson passasjersetet vet en rygg kan gjøre den åpne veien så mye morsommere. Men mange Harley-Davidson ryttere foretrekker de rene linjene i sine motorsykler uten ryggstøtte. Å gi det beste av begge verdener, og tilbyr Harley-Davidson en lett flyttbar ryggstøtte som kan tas i løpet av sekunder uten verktøy. Installere en quick-release rygg krever en ekstra kit som gir nødvendig docking spoler for å sikre ryggen til bakskjerm støtter. Installasjonen er ganske enkel, men krever litt kjennskap til motorsykkelens bakskjerm og elektriske system. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Torx driver satt
Harley-Davidson docking hardware kit
Momentnøkkel
pipenøkkel
Wire cutters
Kombinasjonsnøkkel
loddebolt
avtakbar ryggstøtte
Vis flere instruksjoner
en

Fjern setet fra motorsykkelen ved hjelp av en Phillips-skrutrekker eller ved å skru av setet bolt for hånd. Fjern dekselet på venstre side ligger under rytterens sete, om nødvendig, for å få tilgang til batteriet. Koble den svarte negative batteriet kabelen fra batteriet med en stjerneskrutrekker.
2

Skru frem fender spankulere bolt som ligger nærmest rytterens sete ved hjelp av en Torx driver. Fjern mutteren fra den indre flaten av fenderen. Monter frem docking spolen på plass over fender spankulere bolt hull, og sett bolten som følger med docking kit inn i spolen. Skru samsvarende mutter fra settet til bolten på den indre ansiktet av fender for hånd, og stram mutteren og bolten til 27 fot-pounds med en momentnøkkel.
3

Fjern den bakre blinklys linse med en stjerneskrutrekker. Skyv signal pære i blinklyset huset og deretter vri den mot klokken til pæren kan fjernes helt. Flg sving signalledningen fra signalet huset til den indre flaten av den bakre støtfanger. Åpne plast wire klemme, trekk ledningene frem og inn signalet boliger.
4

Fjern den bakre blinklys fra bakskjermen støtter ved hjelp av en pipenøkkel. Trekk bort blinklys og kutt signal ledninger tre inches bort fra bunnen av signalet hus med avbitertang.
5

Fjern bakskjermen støtte bolt ligger ved enden av bakskjermen støtte ved hjelp en Torx driver. Installere den nye blinklys monteringsbolten og bak docking spolen inn i bakskjermen støtte, deretter skru den tilsvarende mutteren på plass. Stram signalet montering bolt og mutter til 22 fot-pounds. Skru Blinklysene hus bort på signal monteringsbolt før den er justert og nivå. Stram signal monteringsbolten låsemutteren mot bunnen av signal bolig ved hjelp av en kombinasjon skiftenøkkel.
6

Skyv blinklyset bolig kabling gjennom signal bolig og monteringsbolten. Bli med i snitt halvdelene av blinklys ledningene sammen ved hjelp av en loddebolt. Skyv Blinklysene pærer inn i høyresving signal hus, drei den med klokken til pærene er låst på plass. Reinstallere blinklyset linsen.
7

Koble den negative kabelen til batteriets minuspol. Installere setet på motorsykkelen.
8

Hold avtakbar ryggstøtte i en 45-graders vinkel mot bakskjermen støtter. Sett fangsten på forsiden av ryggen sideplatene over frem docking spoler. Senk baksiden av rygglenet nedover og mot den bakre dokking spolene. Løft utløsetappene på baksiden av ryggstøtten sideplater og trykk ned til ryggen sitter over de bakre docking spoler. Senk utløsermekanismen for å låse ryggen på motorsykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111605.html

Previous:
Next:

motorsykler