Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik refill en motorsykkel batteri

Bly-syre, selvlukkende og fabrikk-forseglet batterier er de tre typene som brukes i motorsykler. Blybatterier er den eneste typen som trenger vann lagt til batteriet for å fylle opp sine elektrolytt nivåer. En bly-syre batteri har caps som dekker åpningen til hver battericelle. Hvis din motorsykkel batteri ikke har toppmonterte caps, trenger du ikke å fylle opp batteriet. Hvis du trenger å fylle opp batteriet, er prosessen enkel og grei. Du trenger
Baking soda
Disposable drikking cup
Destillert vann
Flat-skrutrekker
Battery cell filler
Vis flere instruksjoner
1

Plasser to teskjeer natron i en engangs drikkebeger. Hell nok destillert vann i koppen for å danne en lime med konsistensen av lim.
2

Fjern hettene langs toppen av motorsykkel batteri ved å skru hver cap mot klokken med en flat skrutrekker. Sett dekslene til side. Ikke berør innsiden av caps med fingrene.
3

Sjekk væskenivået i hver battericelle. Sett på lokket på hver celle med en væske nivå hviler på hele linjen.
4

Fyll en battericelle filler med destillert vann.
5

Stikk enden av battericelle filler til én celle lite væske. Fylle cellen til væskenivået sitter på hele linjen. Fyll hver celle på samme måte, og legger destillert vann til battericelle filler etter behov.
6

Sett lokkene på de resterende battericellene.
7

Hell destillert vann inn i natron lim for å tynne den til en konsistens av melk. Vask verktøy, hender og området rundt batteriet med natron løsning for å nøytralisere svovelsyre som er utenfor motorsykkel batteri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107767.html

Previous:
Next:

motorsykler