Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan stoppe en motorsykkel Oil Leak

En oljelekkasje i motorsykkelen kan være rotete for oppkjørselen din, for ikke å nevne det faktum at over tid, kan det ødelegge motoren din. Dersom motorsykkelen er lekker, er ditt første skritt å identifisere nøyaktig hvor lekkasjen kommer fra før du fortsetter å få det reparert. Fikse en oljelekkasje krever ikke at du skal være en topp ekspert på motorsykkel vedlikehold. Med noen få verktøy og litt tid investert, kan du være i stand til å spare deg en tur til mekaniker. Du trenger
White ark
Leak oppdage kit
Black light
Seal-All ®
Vis flere instruksjoner
en

Bekreft den type lekkasjen du arbeider med. Plasser et ark av hvitt papir direkte under lekkasjen og vurdere fargen. Motorolje vil generelt være svart, mens automatgir og servostyring væske kan være rød eller mørk brun. Spylevæske er blå og frostvæske kan være grønn, gull, oransje, brunt eller blått.
2

Flush fargestoff inn den mistenkte system i henhold til lekkasjen oppdage kit instruksjoner. For eksempel, hvis du mistenker at lekkasjen kommer fra motoren, må du legge til fargestoff til motorolje og la motoren gå en stund før du kan oppdage lekkasjen.
3 < p> Shine svart lys for å markere det området lekkasjen. Den nøyaktige lekkasjelokalisering skal vises som et område markert med lyse fluorescerende gul eller grønn farge. Nå, som det eksakte området er fant lekkasjen kan håndteres.
4

Trykk på en liten mengde Seal-All ® direkte til lekkasjen. La det tørke i henhold til instruksjonene. Verifisere om området har stoppet lekker. Skulle oljelekkasjen vedvarer, ta kontakt med en kvalifisert mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110120.html

Previous:
Next:

motorsykler