Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere ventilene på en 2006 TRX450R

Honda sluppet løs TRX450R i høy ytelse, sport all-terrain vehicle markedet i 2003 med en hensikt: dominere alle konkurrenter. Siden dem 450R har vært i utallige løp, alt fra lokale klubb hendelser til den prestisjetunge Baja 1000. Honda revidert 450R i 2005, noe som gjør subtile forbedringer i ATV motor og hjuloppheng. Honda anbefaler at du inspisere og justere 450R er ventiler hver 600 miles. Tilgang til ventilene, krever imidlertid den total fjerning av ATV fendere, drivstofftanken og sete. Du trenger
Flat-skrutrekker
Ratchet og stikkontakter
Phillips skrutrekker
unbrakonøkkel satt
Vernier caliper
Valve shims
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Parker TRX450R på et flatt, jevnt underlag og la motoren avkjøles i minst fire timer hvis det har blitt ridd nylig. Fjern rytterens sete, ved hjelp av utløserarmen i bunnen av den bakre støtfanger, rett under den side av setet.
2

gripe sidene av toppdekselet mellom fremre fendere og like over frontlys. Dra dekselet oppover for å skille sine festeknastene fra maljene installert på fendere. Lirk opp trimme klipp som fester foran fendere til ATV, med tuppen av en flat skrutrekker. Fjern boltene fra undersiden av fendere, ved hjelp av en skralle.
3

Fjern boltene fra innsiden av setets montering punkt langs bakskjermen, samt bolter som ligger under sidene av fender. Hekt av gummi stroppen sikre varmen vakt på forsiden av fender til ATV rammen. Løft bakskjermen ut av ATV.
4

Sett bensinkranen spaken under venstre side av drivstofftanken til Av-posisjon. Skru ut skruen fra drivstoff ventil spaken, med en stjerneskrutrekker. Trekk bort i spaken og drivstoff ventil dekselet. Hekt av drivstofftanken stropper og fjerne tanken festeboltene. Løft tanken ut av ATV rammen, trekk deretter bensinslangen ut av ventilutløpet.
5

Fjern runde veivhuset hull cap fra venstre side av motoren, identifisert av den sekskantede innrykk i midten av lokket, ved hjelp av en sekskantnøkkel. Se gjennom veivakselen hull på barnetrinnet drivhjulene. Drei veivakselen med klokka, ved hjelp av en skralle, inntil den trekantede punsj preg på den primære stasjonen utstyr er synlig og på linje med matchende indeksen merke på høyre side av veivakselen hullet.
6

Fjern boltene fra toppen av toppdekselet. Trekk dekselet og pakningen bort fra motoren for å avdekke inntak og eksos ventiler. Se på ventil rocker armene. Hvis ventilene er rørende runde ventil shims, roter veivakselen med klokka i hele omdreininger for å få stempelet i øvre dødpunkt med ventilene lukket.
7

Mål klaring mellom inntak ventiler, som ligger mot baksiden av topplokket, og deres tilsvarende kamnesene med bladsøker. Det bør være 0.006 tomme klaring mellom begge komponentene. Mål avstanden mellom avgassventilene, som ligger mot forsiden av topplokket og de tilsvarende kamnesene. Disse ventilene skal ha 0.011 tomme klaring.
8

Fjern kamaksel monteringsholderen bolter, fjern deretter montering og ventil løftere fra motoren, hvis klaringen mellom enten ventil sett er ute av spesifikasjonen. Trekk ventil shims ut av de aktuelle ventil sett. Måle tykkelsen på shimsene, ved hjelp av en Vernier caliper. Hopp over dette punktet, hvis ventiler er i spesifikasjonen.
9

Beregne ønsket tykkelse av det nye mellomlegg ved å subtrahere den målte ventil klaring fra den angitte ventil klaring, og deretter legge til tykkelsen av det fjernede avstandsstykke. Hopp over dette trinnet, hvis ventilene er i spesifikasjonen.
10

Installer de nye shims og installere kamaksel monteringsholderen. Stram montering bolter til 10 fot-pounds, med en momentnøkkel. Reinstallere topplokket og pakningen, og stram skruene i dekslet til 7,6 fot-pounds. Installere veivakselen hullet og trekk den til 11 fot-pounds.
11

Sett drivstofftanken og stram tank bolter til 10 fot-pounds. Installere drivstoff ventil dekselet og spaken, så tett stramme spaken skruen. Sett frontdekselet fendere, kåpe, bakskjerm og sete.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111819.html

Previous:
Next:

motorsykler