Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en Kawasaki Vulcan 2000 Classic LT

Med den største forskyvning motor tilgjengelig på en produksjon motorsykkel til dags dato, har Kawasaki Vulcan 2000 cruiser et rykte for utemmet kraft. Vel fremme i 2006, de klassiske LT-utgaven toner ned den modernistiske utseende med en klassisk formet frontlys og bagasje. Holde denne 2053cc monster kjørbart, krever imidlertid en vanlig rutine, inkludert periodisk utskifting av motorolje og oljefilter. Som en av de mest grunnleggende arbeidsplasser som kreves av Vulcan, endring av oljen er ganske enkel og kan vanligvis oppnås på mindre enn en halv time. Du trenger
bunnpanne
Olje filter skiftenøkkel
Stikknøkkel
Socket satt
Motorolje, 4 liter
Butikk håndklær
Vis flere instruksjoner

en

Varm motorens olje ved å starte motorsykkelen og la den løpe i fem minutter. Når oljen er varmet, stoppe motoren og slå av tenningen.
2

inn en bunnpannen rett under oljefilteret. Bruk en olje filter skiftenøkkel festet til en pipenøkkel til å løsne og fjerne olje filter, som kan kastes umiddelbart. La oljen renne fra motoren til den stopper.
3

Finn oljetappeplugg under venstre motordeksel og plassere bunnpannen under den. Fjern tappepluggen med en pipenøkkel og la oljen renne ut. Sett på plass tappepluggen når oljen er tappet helt.
4

Skru det nye oljefilteret på plass for hånd og sakte helle opp til tre liter olje i olje filler på høyre side av motoren . Sett på lokket igjen.
5

Evakuer eventuell innestengt luft i olje krets ved å starte motoren. Sakte løsne oljefilteret inntil en tynn strøm av olje begynner å dannes mellom filteret og motoren. Trekk til filteret for hånd til den sitter mot motoren. Stopp motoren og slå av tenningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106836.html

Previous:
Next:

motorsykler