Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Sjekk Primær Olje på en 2003 Harley

I motsetning til de fleste motorsykler, er Harley-Davidsons motorer består av tre separate komponenter, som består av selve motoren, den primære stasjonen og overføring. Hver av komponentene krever sin egen kilde av smøring for å redusere friksjonen av dens bevegelige deler. Av de tre, kan sjekke væskenivået i det primære være forvirrende, fordi det ikke er vanlig peilepinnen tilgjengelig på syklisten. Prosessen er ikke vanskelig, men krever litt tid og noen håndverktøy. Du trenger
Torx driver satt
Lommelykt
bunnpanne
Drain plug O-ring
Primary væske
Shop håndklær
Vis flere instruksjoner

en

Bruk en Torx driver å fjerne boltene som fester runde derby dekselet til den primære deksel på venstre side av 2003 Harley. Sett derby dekselet inne.
2

Skyv motorsykkel i en oppreist posisjon og se inn i primær dekning gjennom derby dekselet port. Den primære væske bør være ved den nedre kant av den sirkulære clutch blender våren. Bruk en lommelykt hvis det er nødvendig.
3

Vær oppmerksom på nivået og tilstanden til væske. Hvis væsken ser skitten eller lukter brent, drenere væske inn i en bunnpanne ved å fjerne tappepluggen bolten under derby dekselet port. Når væsken har rent ut, bytte ut bunnpluggen O-ring og installere bunnpluggen.
4

Fyll primære med væske til væske berører den nedre kanten av clutch blender våren.

5

Sett derby dekselet og tørk vekk eventuelt søl primære væske med en klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106835.html

Previous:
Next:

motorsykler