Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lade batteriet for en bikemaster Platinum

Ytelse motorsykler tendens til å kjøre veldig varmt og krever spesielt utstyr som tåler høye temperaturer. Den bikemaster platina 12V batteri er et forseglet batteri, som bruker en spesiell gel i stedet for syre for å lede elektrisk strøm. Denne gel står opp til høyere driftstemperatur og ytelse motorsykler kan produsere samtidig som den leverer strøm er nødvendig for å holde bilen i gang. Bruker riktig type batteri lader, kan du lade en bikemaster Platinum batteri i noen få trinn. Du trenger
12V batterilader
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller polariteten på bilens batteripolene. Hvis den negative terminalen er koblet til kjøretøyets understell, så er det en negativ grunnen. Hvis den positive terminalen er koblet til chassiset på bilen, så er det en positiv bakken system.
2

Koble den positive (rød) klipp av batteriladeren til tilsvarende terminalen på bilbatteriet , og deretter koble den negative (svart) klipp av batteriladeren til tilsvarende terminalen på bilbatteriet, hvis bilen har en negativ jord system. Hvis bilen har en positiv bakken system, koble den negative (svart) klipp og deretter den positive (rød) klipp til sine respektive terminalene på bilens batteri.
3

Sett batteriladeren så langt unna batteriet som kablene vil tillate.
4

Plugg støpselet på laderen inn i en stikkontakt. La batteriet lade i ca 16 timer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110250.html

Previous:
Next:

motorsykler