Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Oil i en CBR

Som Hondas fremste sport-sykkel modeller, CBR-serien motorsykler er høy ytelse racing maskiner. Den ekstreme kjøreforhold de fleste CBRs er utsatt for stiller høye krav til sin oljeforsyning, som må smøre og kjøle motorens indre deler. Selv om Honda anbefalte oljeskiftintervaller attest til påliteligheten av sine maskiner og er satt i 8000-mile trinn, kan perioder med utvidet bruk eller racing garanterer hyppigere endring. Du trenger:
bakre stativet
5 millimeter (mm) unbrakonøkkel
bunnpanne
17 mm socket
pipenøkkel
Butikk håndklær
Momentnøkkel
Oil filter cap skiftenøkkel
Oil filter
trakt
4 liter 10W40 motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en bakre stativet under motorsykkelens swing arm å støtte det.
2

Fjern høyre side kåpe panel fra motorsykkelen, ved hjelp av en 5 mm umbraconøkkel for å løsne den kåpe er bolter. Trekk kåpen litt bort fra motorsykkelen. Reach bak kåpen og trekk rett foran blinklyset. Sett kåpen til side.
3

Shift motorsykkelen i fri og starte motoren. La den varmes opp i tre minutter, så stopper motoren.
4

inn en bunnpannen under tappepluggen i bunnen av motoren, sentrert mellom eksosrørene. Skru av tanklokket fra clutch dekselet på høyre side av motorsykkelen.
5

Skru ut pluggen, ved hjelp av en 17 mm pipe og en pipenøkkel, og tøm motorens olje i bunnpannen . Rengjør pluggen med en klut og sett den inn i motoren. Bruk en momentnøkkel til å stramme pluggen til 22 fot-pounds.
6

Bruk en olje filter cap fastnøkkel til å skru av oljefilteret fra høyre side av motoren.
7

Spre et jevnt lag med 10W40 motorolje over nye oljefilteret O-ring. Skru oljefilteret på motoren for hånd. Bruk en momentnøkkel til å stramme oljefilteret til 20 fot-pounds.
8

Plasser en trakt inn i clutch dekselet er filler. Hell opp til 3,3 liter 10W40 motorolje inn i motoren. Fjern trakten og skru lokket på plass.
9

Sett høyre side kåpe panel, ved hjelp av en 5 mm umbraconøkkel for å sette inn kåpe er bolter.
10

Senk motorsykkel fra det bakre stativet og la den hvile mot støtten sin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107881.html

Previous:
Next:

motorsykler