Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en motorsykkel Drive Belt

The drivreim på en motorsykkel er tykk svart belte som går fra høyre side av motoren til bakhjulsdrev. Drivremmen overfører kraft fra motoren til bakhjulet slik at motorsykkelen til å flytte. Bakhjulet må fjernes for å fjerne og erstatte stasjonen beltet på en motorsykkel merke og modell. Det er ikke en vanskelig jobb å fullføre med den rette kunnskapen. Du trenger
Motorsykkel jack
Wrench
Tenger
unbrakonøkkel
New drivreim
Vis flere instruksjoner
en

Hev baksiden av MC ved hjelp av MC-kontakten for å få den bakre dekk ut av bakken. Finn aksel bolt på bakhjulet i sentrum av bakhjulene rammen.
2

Fjern sikring mutteren med skiftenøkkel og tang. Hold sikring mutteren fast med tang og vri sikre bolten med skiftenøkkel. Fjern akselen fra midten av bakhjulet.
3

Skyv bakhjulet fremover mot motoren og skyv stasjonen beltet ut av bakhjulsdrev. Trekk bakhjulet ut av motorsykkel og sette bakhjulet til side.
4

Fjern metalldekselet som dekker drivreim på motoren ved hjelp av umbraconøkkel for å fjerne skruene som fester dekselet til motoren. Skyv stasjonen beltet ut av motoren sprocket.
5

Skyv den nye stasjonen beltet på motoren sprocket og føre den til bakhjulsdrev. Sett på metalldekselet til motoren for å skjule motoren drivreim tannhjul.
6

Sett bakhjulet til den bakre rammen av motorsykkelen. Skyver du bakhjulet hele veien mot motoren og skyv den nye stasjonen beltet på bakhjulsdrev. Trekk det bakre hjulet vekk fra motoren og sett på aksel og sikring bolt på samme måte som du fjernet den. Stram den nye stasjonen beltet i henhold til spenningen anbefalingene i at motorsykler brukerhåndboken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106856.html

Previous:
Next:

motorsykler