Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Ytelse Tips for en Yamaha Warrior

Yamaha Warrior er en populær japansk-produsert sport motorsykkel som har utviklet en stor tilhengerskare i USA og rundt om i verden. Motorsykkelen kommer med en ganske peppy firetaktsmotor med to sylindre og fire ventiler per sylinder hode. Sykkelen har innsprøytning og en dobbel overliggende kamaksel satt opp til å få så mye inntak og eksos luft inn og ut av sylinderen som mulig, forbedre ytelsen. Bettering en Yamaha Warrior er en hobby som mange Warrior eiere har tatt opp, og det finnes en rekke måter å øke ytelsen til denne sykkelen uten å bruke mye penger. Sett på lager Topplokk

Et tips for å oppgradere ytelsen til Yamaha warrior sykkel er å erstatte aksjen topplokk, som er en avstøpning hvor ventilene er montert, med en som har blitt finpusset og polert. Stock topplokk ofte problemer hvor deler av støpegodset ikke ble frest av på riktig måte før montering, og disse små ujevnheter kan forårsake turbulent luftstrøm inne i sylinderen som kan føre til ufullstendig forbrenning, eller brenning av brenselet og luft blandingen og lavere ytelse. Erstatte lager topplokk med en slipt, portet og polert ettermarkedet hodet kan raskt forbedre ytelsen.
Bytte ut Pistons

annen populær forestilling oppgradering for Yamaha Warrior er å bore ut sylindrene og erstatte stempler med større stempler. En større sylinder betyr at mer brennstoff og luft kan komme inn i motoren, noe som gir mer kraft. I tillegg kan større stempler håndtere en høyere kompresjon, noe som også resulterer i en effektøkning. Bytte fabrikken stempler med store stempler, og kjedelig ut sylinderen å tillate disse overdimensjonerte stempler til å passe, er en enkel oppgradering som kan ta mange hestekrefter.
Skifte overliggende kamaksler

Bytte overliggende kamaksler med sjakter som har blitt polert eller som er spesielt maskinert med store lapper er en annen ytelse oppgradering. Du gjør dette for å produsere en lengre inntak eller eksos stroke av ventilene. Erstatte disse som en del av et topplokk erstatning er en fin måte å forbedre kraften og ytelsen til motorsykkelen. Etter at du har omarbeidet motor fra toppen til bunnen, kan du vurdere en ny maling jobb å gjøre din sykkel ser så raskt som det nå er.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108937.html

Previous:
Next:

motorsykler