Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Chain Links Uten Chain Breaker Tool

Det finnes en rekke motor -drevne elementer som bruker en kjede , for eksempel en snøscooter , motorsykkel, eller enda noen gressklippere . Disse kjedene må jevnlig vedlikeholdt som alle andre deler på et kjøretøy , og noen ganger må du kanskje ta kjedet av for å opprettholde andre deler av bilen . Den beste måten å gjøre dette på er med en kjede breaker, men ikke alle har tilgang til dette verktøyet . Hvis du ikke har en, så kan du fremdeles skille kjedet med litt arbeid . Du trenger
Rotary verktøy med slipeskive
Flathead skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Finn delen av kjettingen som du ønsker å skille . Finne nagler på kjeden som du vil fjerne. Grind hodene ut av nagler ved hjelp av roterende verktøyet med sliping plate.
2

Place hodet på flat skrutrekker mellom midten av kjeden og topplaten på kjeden , rett under der naglene var i trinn 1. . Vri håndtaket på skrutrekkeren for å løsne lokket på kjeden, og skille de to delene av kjeden .
3

Gjenta trinn 1-2 for den motsatte siden av kjeden som du fjernet i forrige trinn . Trekk kjettingen ut av de ulike tannhjul og bort fra bilen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107226.html

Previous:
Next:

motorsykler