Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hjemmelaget motorsykkel hjelm Holder

Motorsykkel hjelmer er integrert for din sikkerhet når man kjører en motorsykkel, og slik de bør tas vare på og beskyttes. Når den ikke brukes bør de lagres på en hjelm holder, som du enkelt kan lage selv. Piece of Metal

Finn et stykke skrap stål eller sveise et stykke skrap stål i form av en "L." Kontroller at lengre stykke er minst åtte inches lange, eller i det minste lengre deretter målt fra midten av Motorsykkelhjelm til veggen hvor metallet skal festes. På den kortere del av "L", sveis eller påføre et større stykke metall, som et metall knott. Det er der motorsykkelen hjelm skal sitte når det er på hjemmelaget holderen. Lim et stykke av skum eller filt til knott eller flat metall stykke på kortere del av "L", slik at metallet ikke vil ripe opp eller skade innsiden av motorsykkelen hjelm.
Fest til Wall

lengre enden av metal "L" skal da være festet til veggen hvor du har tenkt å henge hjemmelaget motorsykkel holderen. Som denne holderen vil stikke ut fra veggen litt, bør det sannsynligvis ikke bli plassert i en høy fot trafikk ellers risikerer folk kjører inn i det når de går forbi. Et hull kan bores i veggen, og den lange ende av den "L" kan settes inn i det hullet og som er festet med en meget sterk lim som fester seg til både metall og veggmaterialet. Dessuten kan den lengre metall ende skal sveises til en større metallring som kan skrus inn i veggen, noe som vil gi mer vekt-fordeling for holderen når hjelmen er lagt på den.

Når holderen er sikret mot eller inne i veggen, plasser motorsykkel hjelm over kortere "L" delen av holderen, slik at det nesten bærer hjelm. Sørg for at innehaveren ikke sliter mot veggen for å holde hjelmen opp. Hvis det er, så vil det til slutt rive ut av veggen selv, og det må festes på en sikrere måte.

Stack Holders

Hva er bra med denne typen av hjemmelaget motorsykkel holderen er at den ikke tar opp gulvplass og bare en liten mengde veggplass i en del av huset eller leiligheten. Hvis du har mange motorsykkel hjelmer, kan disse holderne bygges festet til veggen over og under hverandre. Så lenge du kan sveise metallet og finne en måte å feste holderne sikkert til veggen, kan du henge alle typer hatter og hjelmer fra dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106815.html

Previous:
Next:

motorsykler