Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer et senter Stand i en VFR 750

The VFR 750 var en populær sport tourer for varigheten av sin 1986 gjennom 1997 produksjon kjøre. Dens pålitelig V4 motor og revolusjonerende twin-spar ramme bidratt til dens popularitet over hele verden. Som VFR 750 var en global maskin, var det forskjellige versjoner tilgjengelig for ulike verdensmarkedene. En av forskjellene mellom de kontinentale variasjoner var at enkelte modellene kom med et senter stand, mens andre ikke gjorde det. Du trenger
Bike stå eller løfte
Anti-seize compound
Crescent eller pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Bestem modellnummer og året av VFR 750. Sørg for at montert eksos er kompatibel med et senter stativ. Standard eksos header er fine, men noen tilpassede versjoner kurve utover under sykkel, skitner til nødvendig klaring for standen. Fjerne kåpen kan hjelpe deg tilgang boltene, avhengig av biltype, selv om det ikke kan være nødvendig. Kjøp et senter stativ fra en leverandør av offisielle Honda deler for å sikre kompatibilitet.
2

Hev sykkelen på et stativ eller heis. Finn festebraketten på svingarmen. Dette består av to bolter, side-by-side, ved siden av festeboltene for spark stativet. Det er en strut som bukseseler bakbremsen caliper mot svingarmen for stabilitet. Tappen for å feste midten stativ er rett under det punktet hvor spankulere møter svingarmen.
3

Plasser midten stativbraketten over kabelsko og påfør en liten mengde av anti-seize forbindelse på gjengene. Stram boltene med en halvmåne eller pipenøkkel til det ikke er slark i stativet. Kontroller at stativet kan heves og senkes uten å fange på noen av de eksisterende komponentene på sykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110328.html

Previous:
Next:

motorsykler