Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

The Best energieffektive mopeder og motorsykler

Ett område der jakten på mer drivstoff-effektive transport har blitt svært populært er at av mopeder, scootere og motorsykler. Den største av motorsykler tendens til å ha høyere MPG enn de fleste kompakte biler, og med anvendelse av ny teknologi, aerodynamikk og andre tekniske teknikker, kan drivstoffeffektivitet økes ytterligere, og gir et renere og billigere transportmiddel for de som kan ri mopeder og motorsykler. Elektriske scootere og motorsykler

Plug-in scootere varierer i størrelse og klassifisering, fra elektriske-assistert sykler og såkalte "leketøy scootere", som ikke overstiger 20 km /h, og er begrenset til bruk på fortau og sykkelstier, til full størrelse motorsykler som oppnår motorvei-hastigheter, reiser større avstander og krever de samme kjøring påtegninger som tradisjonelle gass-drevne motorsykler. Elektrisk leketøy scootere er ofte tilgjengelig på lageret butikker som Target eller Walmart og det er også tilbys av produsenter av større gass og elektriske scootere, slik som X-Treme scootere. En rekke full størrelse elektriske motorsykler er også tilgjengelig, særlig fra produsenter som Vectrix og Zero Motorcycles.
Gass /Electric Hybrider

Hybrid batteri teknologi kan tilpasses fra de større systemene som brukes i hybridbiler og implementert i motorsykler og scootere for å øke den allerede høye drivstoff-effektiviteten av disse kjøretøyene til så høyt som 200 MPG. Hybrid scootere og motorsykler har små motorer styrket under akselerasjon av kraftige elektriske motorer, og de kan lades enten ved å plugge dem inn, utnytte regenerative bryte eller en kombinasjon av begge deler, avhengig av modell og produsent. To fremtredende produsenter av hybrid scooter er det kinesiske selskapet Veken og italienske produsenter Piaggio, først og fremst kjent for sine tradisjonelle Vespa linje.
Små gass-drevet scootere

scootere, mopeder og noen motorsykler er designet med motor størrelser på 250cc eller mindre, som bruker mindre gass enn sine større motorsykkel kolleger. Avhengig av motorens størrelse, kjøretøyets konstruksjon og rytterens vekt, vil disse mindre kjøretøyer gjennomsnittlig mellom 70 og 100 MPG med normal bruk. Mopeder skiller seg fra større sykler i at deres motor størrelse ikke overstiger 50cc, ikke deres hastighet ikke overstiger 30 km /h, og de bare plass til én rytter. Disse restriksjonene også gjøre dem mest drivstoffeffektive gassdrevne kjøretøy som lovlig kan brukes på byens gater.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106857.html

Previous:
Next:

motorsykler