Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Air Vs . Hydraulisk Motorsykkel Heiser

Motorsykkel heiser er laget for å gjøre reparasjoner mye enklere ved å bringe motorsykkelen til en mer mekanisk fordelaktig posisjon . Hydrauliske og luft heiser begge gjør en utmerket jobb , men fungerer forskjellig i ulike situasjoner . Air Lift

Luftdrevne heiser og løftebord kan håndtere mer vekt enn en enkel hydraulisk heis , men de er vanligvis større , og de ​​krever en komprimert luft kilde til arbeid. Disse heisene fungerer best i en butikk setting, hvor komprimert luft er lett tilgjengelig og gulvplass er tilstrekkelig.
Hydrauliske heiser

Hydrauliske heiser ikke kan håndtere vekten som en luft heisen kan og krever mer arbeidskraft til å betjene. Men , de er vanligvis mindre, lettere vekt og enkelt transportere fra sted til sted . De kan brukes nesten hvor som helst , ettersom de ikke krever trykkluft .
The Bottom Line

Begge typer motorsykkel lift utføre beundringsverdig. Hver er egnet til et annet miljø og situasjon . Hvis portabilitet er ønsket eller komprimert luft ikke er tilgjengelig, vil en hydraulisk heis best passer dine behov . Hvis trykkluft er tilgjengelig og tyngre landeveissykler må løftes , en luft drevet løft eller bord vil bedre oppfylle dine behov .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110303.html

Previous:
Next:

motorsykler